lukhil Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Witam. Mam pytanie odnosnie ledow . Jakie zakupic , czym sie sugerowac. Jakie parametry? I kolejne pytanie ile swiatla powinno byc w akwa 60x30x35h w t5 obsada mieszana ale glownie miekasy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Chodzi Ci o gotową lampę czy zakup części/diód? Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukhil Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Czesci . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 a czytales tu =>>> http://nano-reef.pl/topic/39539-lampa-led-diy-parainstrukcja-budowy/ ? Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukhil Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Tester tak. Zmienie moje pytanie. Co mam powiedziec sprzedawcy w sklepie , chodzi o parametry? Powiedzialem o ledach cree to spojrzal na mnie jak na debila. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 to czytaj jeszcze raz Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukhil Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 Dobra juz kumam ale niewiem czy sprzedawca zakuma Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomasz Zgłoś Napisano 18 Czerwca 2012 (edytowane) Sprzedawca o ile to nie będzie maritex nic nie zakuma. Słyszał jedynie o chińskich gwiazdkach a to dla niego niewyobrażalnie mocne światło i o ledach z metra, najczęściej samoprzylepnych. Opisałem jakie biny są potrzebne i uderzaj do maritexu. Jak powiesz Krystianowi że do morskiego to sam Ci wybierze. PS. Upsss nieopatrznie użyłem słowa - chińskie. Ciekawe czy znowu dostane zjebke Edytowane 18 Czerwca 2012 przez tomasz (wyświetl historię edycji) Cytuj 380l, 400W led DIY Cree, odp. T-Aqua, trochę innych gratów Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukhil Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 (edytowane) Dzieki Tomasz . A powiedz ile takich led potrzebuje nad zbiornik 60x30x35k ? Edytowane 19 Czerwca 2012 przez lukhil (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach