luft Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2012 Siporax 25mm Nowy Cena za litr 34 zł 1 litr z opakowania zbiorczego = 22 dekagram 1 litr jaki kupujecie w cenie 34zł = 25 dekagram Koszt przesyłki 1-2 litry - 10 zł 3-6 litrów - 13 zł 7-19 litrów 15 zł (+2zł do priorytetu) kurier DHL 17zł Pobranie DHL 20zł 20 litrów i więcej przesyłka gratis Worek siatkowy na ceramikę Sera Siporax i inne media Wygoda, funkcjonalność i porządek w Twoim sumpie! Fabrycznie NOWY worek rozciągliwy, wykonany z neutralnego dla ludzi i zwierząt tworzywa sztucznego, nie oddającego do wody szkodliwych związków. Świetnie nadaje się do trzymania w nim zarówno ceramiki Sera Siporax (14 i 25mm) jak i żwiru koralowego oraz innych mediów filtracyjnych trzymanych w sumpie, czy filtrach zewnętrznych. Do worka siatkowego mieści się ponad 16 litrów Siporaxu (25mm). Dla wygody czyszczenia tego medium bez konieczności wyjmowania ceramiki z siatki nie należy wkładać więcej niż 10 litrów Siporaxu. Worek posiada własne zamknięcie i jest gotowy od razu do użytku. Wymiary: 35 x 55 cm Cena 3,5 zł za sztukę link do allegro Koszt dobrze zapakowanej przesyłki 1 worka 6 zł, 2-4 sztuk 7zł(list polecony), powyżej 10 zł(paczka do 1kg). pozdrawiam Mariusz Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwes Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2013 mam opakowanie litrowe po Siporax i na nim jest napis 1l=29dkg czy ty masz w sprzedaży tem mini Siporax Cytuj http://www.youtube.c...r1?feature=mhee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 10 Czerwca 2013 tak jak napisałem wyżej "1 litr z opakowania zbiorczego = 22 deko" W opakowaniu zbiorczym 1 litr (jutro zrobię zdjęcie do pokazania treści opakowania) to 22 deko. Żeby nikt nie był stratny, dokładam 3 deko minimum do każdego litra z opakowania zbiorczego. pozdrawiam Mariusz Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kwes Zgłoś Napisano 11 Czerwca 2013 nie no spoko... nie odbieraj tego jako atak sam się zastanawiam nad zakupem u Ciebie paru litrów bo naprawde warto Cytuj http://www.youtube.c...r1?feature=mhee Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FREY Zgłoś Napisano 4 Października 2013 oferta nieprzerwanie aktualna Cytuj www.maxspect.pl - Centrum Serwisowe FREY - Dystrybucja Maxspect www.salarias.pl - Internetowy Sklep Akwarystyczny Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 4 Października 2013 A link do allegro na sam siporax? Bo nie moge znalezc:) Pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 5 Października 2013 Napisz PW do lufta to lepsze niż allegro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 6 Października 2013 Dzieki:) Pozdrawiam:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
trollkrabbe Zgłoś Napisano 25 Października 2013 czy oferta dalej aktualna? Cytuj Biotop Północnozachodni Atlantyk http://nano-reef.pl/topic/44824-tu-poczatki-zimnej-rafy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krk_258 Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2014 ten siporax to 15 czy 25mm ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FREY Zgłoś Napisano 29 Kwietnia 2014 25 mm potwierdzam Cytuj www.maxspect.pl - Centrum Serwisowe FREY - Dystrybucja Maxspect www.salarias.pl - Internetowy Sklep Akwarystyczny Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FREY Zgłoś Napisano 19 Października 2014 oferta nieprzerwanie aktualna Cytuj www.maxspect.pl - Centrum Serwisowe FREY - Dystrybucja Maxspect www.salarias.pl - Internetowy Sklep Akwarystyczny Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grbsmith Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2015 dalej aktualne? kupiłbym 3L tak na marginesie powiedz mi ile w 1L jest walców 25mm? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FREY Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2015 nieprzerwanie aktualne z wiadomych względów (czas) litr określony jest wagą (25 deko) nie znam odpowiedzi ile to walców pozdrawiam Mariusz Frej Cytuj www.maxspect.pl - Centrum Serwisowe FREY - Dystrybucja Maxspect www.salarias.pl - Internetowy Sklep Akwarystyczny Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek-Ciechocinek Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2015 Jak mogę zamówić takie siatki ? Potrzebne mi 2 sztuki. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
FREY Zgłoś Napisano 20 Stycznia 2015 smiało proszę pisać na PW lub salariaspl@gmail.pl worki większe XL do max 16 litrów - 3,5 zł i mniejsze o połowę L - 3zł Cytuj www.maxspect.pl - Centrum Serwisowe FREY - Dystrybucja Maxspect www.salarias.pl - Internetowy Sklep Akwarystyczny Kraków Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iceman Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2015 aktualne? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mandaryn234 Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2015 A to jest siporax sery? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grbsmith Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2015 Polecam, niedawno przyszło do mnie parę litrów i wszystko git. Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lukisc Zgłoś Napisano 6 Lutego 2015 Dzisiaj odebrałem 6l siporaxu, wszystko ok i troszkę więcej polecam Pozdrawiam Łukasz Cytuj 375l z sumpem, Maxspect Gyre 150, 1x Jeba WP-25,Jebao DC 1200,Vertex Omega 180i,34kg skały, 6x 54W T5+ 60W Led multichipy, , auto dolewka, RO+DI Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianRadom Zgłoś Napisano 8 Lutego 2015 hey, wie ktoś ile mniej więcej wychodzi sztuk na jeden litr siporaxu? Cytuj Moje trochę ponad 300l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 8 Lutego 2015 post 202 okolo 52-54 szt http://nano-reef.pl/topic/43195-sera-siporax-ile-litrow-etc/page__st__200 Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
DamianRadom Zgłoś Napisano 8 Lutego 2015 Dzięki Sygen Cytuj Moje trochę ponad 300l w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kilu Zgłoś Napisano 20 Marca 2015 Cześć jest jeszcze ten spiorax? Jaka jest aktualna cena? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 20 Marca 2015 Hej wszystko aktualne 34zl litr Pozdrawiam Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach