axelf Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Witam. Tak sobie wertuję ogłoszenia w dziale targowisko i tak sobie myślę fajnie by było gdyby powstały kategorie ogłoszeń wg. województwa. To znacznie by ułatwiło poszukiwania gdyż zawsze jak czegoś szukam to pech chce, że najfajniejsze oferty są na drugim końcu Polski Co o tym myślicie ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Juz jest taka mozliwość. Wystarczy w opisie tematu dopisać miejsce w którym to coś sie znajduje. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
axelf Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Owszem lecz jednak nie wszyscy wpisującą miejscowość w opisie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Jeżeli komuś zależy to wpisze np. [Chorzów][Caulerpa] i wszystko jasne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Dlatego, uważam iż powinno się dodać do regulaminu obowiązek podania (choćby w opisie) miejsca i sposobu zakupu (np, jak u mnie [Lublin/wysyła]). Przy braku informacji o wysyłce - wiadomo odbiór osobisty. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Dale....... uważam iż nie znasz regulaminu http://nano-reef.pl/topic/18065-wazne-zasady-funkcjonowania-targowiska/ Punkt nr 6. Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 9 Września 2012 (edytowane) Regulamin znam, tylko za bardzo skróciłem myśl - chodziło mi oczywiście o podanie w temacie. Poza tym, palnąłem drobnego babola merytorycznego - przyzwyczajony jestem do for, gdzie obok tematu jest "opis", czyli jakby rozwinięcie tematu, to było by dobre miejsce na takie adnotacje Ale faktycznie, coś mi umknęło - nie znalazłem informacji o tym że dział (targowisko) jest moderowany i posty wymagają zatwierdzenia przez Moderatora. Edytowane 9 Września 2012 przez dale (wyświetl historię edycji) Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kozik Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Ja również uważam że obowiązek podawania w tytule tematu nazwy miejscowości byłby bardzo pomocny. Przeglądając targowisko szukam przede wszystkim ogłoszeń z Krakowa - dużo fajniej jest się umówić na osobisty odbiór np korali niż kombinować z przesyłkami konduktorskimi. Gdyby taka informacja była już w tytule, nie trzeba by przekopywać się przez wszystkie ogłoszenia w poszukiwaniu ziomków. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 9 Września 2012 Jestem jak najbardziej za taką opcją ponieważ nie będzie trzeba marnować tyle czasu na szukanie . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach