imperator Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Fajne, ale wolę być gościem, który siedzi sobie na tym jachcie na dole i ogląda wszystko z mostka kapitańskiego. Cytuj *** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ZenonPL Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Przy wingsuit flying chyba jednak nie ma szans [M] [/M] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Fox Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Widać żony nie mieli... to szukają gdzie indziej adrenaliny Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imperator Zgłoś Napisano 4 Października 2012 albo mieli takie żony, że śmierć jedynym wybawieniem Cytuj *** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 4 Października 2012 (edytowane) i chyba w tym konkretnym miejscu - Zatoka Wraku - Zakynthos - Grecja.Chociaz te w Dubaju tez czad Edytowane 4 Października 2012 przez WolfAtTheDoor (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyzak Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Coś bardziej dla śmiertelników - ktoś ładną trasę wyszykował http://youtu.be/-0GV3NCGxIk Cytuj Obecnie suchy dok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Wolf.... a weź zmniejsz ilość słów w temacie i w treści posta napisz o co kaman Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kmirko Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Cytuj *Moja Rafka 200 l* (zlikwidowana z końcem 2016) 100x40x50, Sump 40L, Pudełko przelewowe, Lampa HQI 2x150+2x39W T5, Odpieniacz Deltec MC500, Obieg Eheim 1260, Cyrkulacja 2x Koralia3 6400l/h, LR 34kg, LS 21kg Sprzedam wąż silikonowy 32 mm Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Ale gdzie te skojarzenia...? Ja jestem dobra,moge grac! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
imperator Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Dać mieszczuchom rowery górskie Trzeba być niezłym patafainem żeby hamować przednim hamulcem jadąc z górki... Cytuj *** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin *** Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Ale o so chosi??? Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Seb-gramy w skojarzenia? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetro Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Jak nie wiadomo o co chodzi, to chyba o kasę? Cytuj Akwarium 100x50x50 + sump 63l zasolone 7.09.2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Cos mnie sie przedtem skopało - juz poprawilem temat. Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Oj-to chyba nie pogramy w skojarzenia:)) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxch Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Seb, co Ty masz w sobie, że od razu Niewiasty pragną z Tobą w coś grać... Cytuj 130x80x60, Phobos 400 W, "Franek", 2x 6105, Zeovit Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 4 Października 2012 f*ck - dopiero teraz zauwazylem ze zalozylem 2 te same tematy przez przypadek. co teraz? @ kmirko - lol Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 4 Października 2012 nic, poprawiłem, z tamtego przeniosłem tutaj Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 4 Października 2012 dzieki Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante-81 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 hasło: donald tusk Cytuj pozdrawiam Dante Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Przy wingsuit flying chyba jednak nie ma szans [M] [/M] o kurde scena z 8;08 mnie zmiazdzyła Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dante-81 Zgłoś Napisano 4 Października 2012 no i prawdopodobnie cały pic polega na tym żeby podczas takiego szybowania nie zemdleć od ciśnienia... super uczucie musi być... Cytuj pozdrawiam Dante Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tetro Zgłoś Napisano 4 Października 2012 (edytowane) Musi być moc, a ci co skaczą z budynków Edytowane 4 Października 2012 przez Tetro (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwarium 100x50x50 + sump 63l zasolone 7.09.2012 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik-wawa Zgłoś Napisano 4 Października 2012 Mam niestey wrazenie ze sporty dostarczajace doznan to sport ktore uprawiamy. Nie ma po co wyszukiwac najbardziej ekstremalnych sportow a skupic sie na sportach ktore nam dostarczaja max doznan... Osobiscie uprawiam pare dziedzin sportu od wspinaczki, boulderingu przez kitesurfing, yoge, longboarding przy 60km/h. Zajmuje mi to 6 dni w tygodniu i mimo iz pewnie nie sa tak ekstremalne jak base jumping, kajakarstwo gorskie czy wingsuit flinging to mam full adrenaliny... Cytuj 350l SPS tank, 4xTunze 6095 + Tunze7096, ATI Powercone 200i, Profilux 3ex + ext. module ATI mod 4xT5 39W + LED Cree 162W, DASTACO II Ca reaktor, NP Biopellets Kupuje uszkodzony sprzęt GHL, Tunze etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WolfAtTheDoor Zgłoś Napisano 4 Października 2012 http://www.youtube.com/watch?feature=player_embedded&v=QCS3PP0vL0E Cytuj Akwarium Reefmax oświetlenie 2x 48W LED DIY (ze wschodami i zachodami), cyrkulacja 2x TUNZE 6015, odpieniacz HYDOR SlimSkim 135.35, pompka HYDOR Pico Evolution 1000, dolewka AQUA-TREND Shark, grzałka Jager 100. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach