Wlazlom Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Witam Czy ktoś ma jakieś obserwacje w tym temacie? Pozdrawiam Maciek Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Darek1oo Zgłoś Napisano 19 Października 2012 raczej nie, na wirki to mandaryn albo hexataenia. Cytuj 500 litrów, Deltec, Lampa - 150W LED, http://nano-reef.pl/...25l-z-mikolowa/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziuso27 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 nie..brzydal nie jje wirkow... Cytuj Kostka 70x70x55(270L)+sump 112L,LED 120W+4*24W T5,NewJet 2300,Tunze 7096+2x6055,Dolewka Zajac,Grzalka Eheim 150Watt,Bubble Magus 155Pro na igle AquaBee,Multi Kontroler made in china,dozownik Marine Magic,Resun 250g Ozonator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Dodam jeszcze ze hexatenia i mandaryn mogą ale nie muszą jeść wirkow Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dziuso27 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Dodam jeszcze ze hexatenia i mandaryn mogą ale nie muszą jeść wirkow dokladnie...mam parke mandarynow i jedza wszystko oprocz wirkow... Cytuj Kostka 70x70x55(270L)+sump 112L,LED 120W+4*24W T5,NewJet 2300,Tunze 7096+2x6055,Dolewka Zajac,Grzalka Eheim 150Watt,Bubble Magus 155Pro na igle AquaBee,Multi Kontroler made in china,dozownik Marine Magic,Resun 250g Ozonator Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Brzydal nie je wirków, natomiast bardzo lubi LPSy - mnie wrąbał piękną, wielkości dłoni Lobophyllię Hemprichii Zaś wirki wsunęła w całości hexa... Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wlazlom Zgłoś Napisano 19 Października 2012 Dzięki za odpowiedz. Wczoraj mój wargatek wyskoczył i dokonał żywota poza zbiornikiem więc zastanawiałem się czy Brzydal wyręczy go w wyjadaniu wirków czy też muszę pomyśleć o kolejnej rybie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 19 Października 2012 ... i o koronie na akwarium Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 19 Października 2012 moj brzydal wychlastal wszystkie rurowki i aiptazje, pomimo ze rabie wszystko z podawanego pokarmu to kosi ponadto wezowidla male. Jak zobaczylem malucha jak sunal po piasku tak moja radosc trwala 30 sekund. To byl moment ze juz mialem siatke w reku ale na szczescie mi przeszlo Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2013 hexatenia nie je wirków za wirki może się wziąć mandaryn Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2013 hexatenia nie je wirków za wirki może się wziąć mandaryn Może i mandaryn je ale dlaczego piszesz,że hexatenia nie je? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2013 Plotka głosi że z mandarynów najchętniejszy do wirków jest picturatus Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2013 (edytowane) Może i mandaryn je ale dlaczego piszesz,że hexatenia nie je? moja ich nawet nie rusza... podpływa, popatrzy i odpływa... mandaryna mam marmurkowego... też się opiernicza Edytowane 4 Grudnia 2013 przez MojeSumienie (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 4 Grudnia 2013 Dlatego jestem za tym, żeby pisać "moja" hexatenia, "mój" mandaryn;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach