pio7 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2012 (edytowane) Faktycznie, nie to miałem na myśli. Przepraszam jak kogoś uraziłem. Edytowane 6 Listopada 2012 przez pio7 (wyświetl historię edycji) Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 6 Listopada 2012 @pio Jeśli masz jakiekolwiek zastrzeżenia do PS - to proszę Cię bardzo o kontakt bezpośredni ze sklepem/serwisem - gdyż to właśnie oni powinni być adresatem Twoich uwag. Jestem przekonany że żadne Twoje zastrzeżenie nie pozostało bez rzeczowej odpowiedzi. Jeśli uważasz jednak inaczej - proszę abyś skontaktował się bezpośrednio ze mną - tel. 508259086 - w godzinach 8:00 do 17:00 w dniu jutrzejszym. Z chęcią porozmawiam o "niedoróbkach" i innych określeniach które użyłeś powyżej - a których sam nie zamierzam tu cytować ponownie.. Rozumiem że są one spowodowane faktem iż serwis nie zechciał wymienić Tobie obudowy w Metisie za darmo na tę z najnowszej serii(z wentylatorami Maglev 80mm - gdyż posiadasz kupiłeś lampę z pierwszej serii - z 60mm wentylatorami - nieco głośniejszymi ) - jednak obrzucanie publiczne producenta bez przedstawiania sprawy taką jaką jest - to że tak powiem - "nieporozumienie". Dlatego też jestem przekonany - że jeśli w jakikolwiek sposób serwis nie wywiązał się ze swoich obowiązków - osobiście wyciągnę konsekwencję od osób odpowiedzialnych - gdyż wychodzę z założenia że właściwy serwis to podstawa działalności każdej firmy(i pilnuję tego od ponad 3 lat - jestem przekonany że możesz w setkach miejsc w internecie poczytać o jakości naszego serwisu gwarancyjnego - a także pogwarancyjnego). Przed chwilą przejrzałem online kartę serwisową Twojej lampy oraz historię Twojej korespondencji mailowej z biurem/serwisem - i z chęcią mogę na ten temat porozmawiać. Dlatego - proszę o kontak bezpośredni w dniu jutrzejszym - lub też podanie na priwa godziny/telefonu - kiedy mogę w tej sprawie zadzwonić i na ten temat porozmawiać. z poważaniem Przemysław Cybulski PS. Proszę dalej nie oftopować w tym temacie - gdyż nie o to chodziło autorowi wątku. Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 6 Listopada 2012 A gdzie podział się mój post? Dla czego go usunięto? Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Przemek Zgłoś Napisano 6 Listopada 2012 Ponieważ: PS. Proszę dalej nie oftopować w tym temacie - gdyż nie o to chodziło autorowi wątku. Do usłyszenia do jutra! Cytuj pozdrawiam Przemysław Cybulskiwww.Pacific-Sun.eu Home for advanced technology Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach