seb Zgłoś Napisano 25 Października 2012 Cześć :-) Pewnie mógłbym to gdzieś wygooglac ale sobie pomyslalem że nie chce się przekopywać przez tony bzdur żeby wyłowić to co potrzebuje. Pewnie ktoś już to przerabial :-) więc jak w temacie, wiem że da się te dwa urządzenia zsynchronizowac do współpracy że sobą bez kabla, jak to zrobić? Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 25 Października 2012 pewnie po blutuczu albo po wifi przez jakiegoś wifimenagera Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Tos się wysilil:-P tyle to wiem ale bt nie wchodzi w grę, nie o to mi chodzi. Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Nie wiem jak druga generacja ale s3 z tabletem laczy sie "puknieciem" Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Błagam nie piszcie terminami dla Was jasnym a dla mnie nie, lopatologicznie proszę;-) Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Seb to nie slang zaden funkcja nazywa sie s beam i polega doslownie na lekkim puknieciu sie urzadzeniami w celu transferu danych Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 26 Października 2012 S beam brzmi inaczej niż pukniecie, przynajmniej wiadomo czego szukać:-) rozumiem że jeśli ta aplikacja jest zainstalowana na obu urządzeniach to pukniecie nawiązuje połączenie? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Czy Tobie chodzi o synchronizacje czyli uaktualnianie danych (kontakty, emaile, kalendarz, zdjecia, mp3) czy tez o zwykle wysylanie danych np chcesz wyslac fotke z pada na komorke? Do wymiany fotek i do innych plikow pomiedzy Twoimi urzadzeniami polecam aplikacje "Dropbox". Jesli zainstalujesz na PC, komorce i tablecie to wszystko co wrzucisz do udostepnionych katalogow bedzie na kazdym urzadzeniu po kilku chwilach. Poza tym mozesz miec katalog publiczny i podawac na forum linki do np fotek czu innych plikow. Sent from my GT-I9300 using Tapatalk 2 Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seb Zgłoś Napisano 26 Października 2012 No właśnie o coś takiego mi chodzi:-) a jest też aplikacja kies air czy jakoś tak, samsungowska, ona chyba służy do bratania się urządzeń tej firmy? Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Z akwarystycznym pozdrowieniem Seb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Seb jak wspomnialem wczesniej nie posiadam ani nie posiadalem drugiej generacji ale raczej maja to samo. S beam jest systemowa usluga. Wlaczasz ja w ustawieniach zaawansowanych. Natomiast synchronizacje kontaktow czy sms da sie prosto wykonac przy pomocy podrecznego menu bedac na liscie kontaktow np otwierasz opcje i masz funkcje merge with samsung. Eksportuje to cala liste na twoje konto samsungowe i jest dostepna po zalogowaniu z kazdego innego samsungowego ustrojstwa Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Grzegorz Dyzma Zgłoś Napisano 26 Października 2012 Widzisz Seb doszedles sam. Zainstaluj KIES. To pozwoli Ci na pisanie SMS na kompie jak i przesyl danych po polaczniu sie z kompem. A no i teraz sobie mozesz zainstalowac endomondo Cytuj Akwarium - 700l - 180x62x65 , Sump - 300l 150x47x42. Filtrcja - podzwirowa / refugium 20W / cryptic zone Osprzet - Schuran 150 ~ Sicce Syncra 6.0 ~ ATI Sunpower 6x80W + 54W LED ~ 2x Jecod RW-8 ~ Kamoer P4 Pro ~ DD TopUp ~ Eheim Jager 200W Suplementacja - Balling DIY HD Konsumpcja Energii- 275 kWh miesiecznie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach