Radek Ch Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Radek z 15-to kilowych robi worki 25-tki Bo zamówienie da się podzielić równo tylko wtedy, jak ktoś zamówił 75kg, bo to są 3 x 25kg lub 5 x 15kg. Takie osoby były trzy. Innym musiałbym dawać 30kg zamiast 25kg, co oznaczałoby tylko wzrost kosztów Skoro tylko trzy osoby mogły dostać worki 15kg zamiast 25kg, kakaja raznica, czy przesypię 2600kg czy 2375kg? (tona poszła bez rozsypki, w skrzyniach po pół tony każda). Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik-wawa Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 (edytowane) radku przepraszam ze sie madrze ale kup worek typu rekaw ogrodniczy, wypozycz na 1-2 dni zgrzewarke do folii i dzielisz tyle co chcesz... Edytowane 19 Grudnia 2012 przez sledzik-wawa (wyświetl historię edycji) Cytuj 350l SPS tank, 4xTunze 6095 + Tunze7096, ATI Powercone 200i, Profilux 3ex + ext. module ATI mod 4xT5 39W + LED Cree 162W, DASTACO II Ca reaktor, NP Biopellets Kupuje uszkodzony sprzęt GHL, Tunze etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek Ch Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Primo, za mało czasu było na to, secundo - za mało pieniędzy (Twoja propozycja to kolejne koszta), tertio - rękaw ogrodniczy nie jest wystarczająco wytrzymały. Cytuj http://www.brch-lampy.pl.tl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 I tak ma chłop moc, że po tej akcji z "przyjacielem" mu się chciało to ogarnąć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 19 Grudnia 2012 Radek dzięki za super zapakowane paczki,wszystko właśnie doszło żona już szaleje przy pralce...ale zapachy proszku pierwsza liga.Dobrze że wszystko się udało jeszcze raz dzięki za trud jaki włożyłeś w załatwianie tego wszystkiego.Pozdrawiam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Proch już jest(ten oddzielny z tego co wiem też). Jeszcze raz dzięki Radku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
czaja Zgłoś Napisano 20 Grudnia 2012 Na przyszłość do wysyłki polecam: http://furgonetka.pl/ Jest mega tanio Cytuj Akwarium 80x45x45 (162L), Światło 6x24W T5, Cyrkulacja 2 x Tunze 6025, Odpieniacz Deltec MCE600. Bez panela i sumpa. Zalane 02.02.2014. Obsada: Chrysiptera Parasema, Pictiochromis paccagnellae, 2 x Amphiprion ocellaris, 2 x Chromis Viridis, Halichoeres melanurus, Ecsenius bicolor, Labroides dimidiatus, Mandaryn wspaniały do tego jakieś miękasy, LPSy, SPSy, 2 x Lysmata amboinensis, ślimaki, rozgwiazda piaskowa, jeżowiec i wężowidła Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Jako, że jeden z zamawiających nie odebrał proszku ode mnie, to mam jeden do oddania po cenie zakupu - 140zł. Na terenie Pruszkowa podrzucę gratis, jak będzie po drodze w stronę Wawki to też się dogadamy. Wolałbym bez wysyłania, ale jak jakiś Ślązak ma ochotę to też się dogadamy . Zależy mi na sprzedaniu bo po świętach pusto w skarbonce Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pio7 Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Mogę kupić jak nie ma chętnego. Wysłane z mojego GT-I9001 za pomocą Tapatalk Cytuj 550 w obiegu gg 3606492 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Ja chętnie wezmę Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 6 Stycznia 2013 Na razie jest rezerwacja dla koleżanki DebMat. Wysłała chęć zakupu minute po umieszczeniu posta:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 7 Stycznia 2013 Sorka że post pod postem, ale sprzedane Pani D:P Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Andretti Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Radek ratuj - persil mi się skończył :-) to była akcja stulecia na forum.... :-) Edytowane 9 Czerwca 2015 przez Andretti (wyświetl historię edycji) Cytuj PŁYTKIE.... 150L, 6x39W , Tunze ReefPack, Obsada : miękkie oraz LPS http://nano-reef.pl/forums/topic/79258-płytkie-akwarium-2016/#comment-991136 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 9 Czerwca 2015 (edytowane) Radek ratuj - persil mi się skończył :-)to była akcja stulecia na forum.... :-) Obawiam sie,ze Radkowi mozesz tylko zapalic swieczke.Daj Boze tylko wirtualna na forum,a nie w realu. Edytowane 9 Czerwca 2015 przez baszurek (wyświetl historię edycji) Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach