tomm Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Wszystkim dobrze posolonym, życzę na zbliżający się Nowy Rok, dużo zdrowia, bajecznych baniaków i podwodnych wypraw do ojczyzn naszych podopiecznych!!! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzlew Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 (edytowane) Do siego! ,kto pije ze mną na forum? mam litra Edytowane 31 Grudnia 2012 przez krzlew (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
pomidor1 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Oby nadchodzący rok nie był gorszy od przedniego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JĘDRO Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Do siego! ,kto pije ze mną na forum? mam litra A ja mam trzy Piccolo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Lizard Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 wychodzi ktos na rynek w Krakowie witac Nowy Rok? :-) Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Stary reefMAX | Mój kanał na Youtube pozdrawiam Lukas Szendzielarz www.lukas-szendzielarz.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego dobrego z nowym rokiem I UDANEJ ZABAWY Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wlodzimierz BIES Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego w Nowym Roku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego NAJ NAJ>>>>> Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radament Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Również przyłączam się do życzeń życząc zdrowych pupilków, stabilności parametrów i jeszcze bardziej zasoloności i wytrwałości w naszym hobby a w szczególności zrealizowania planów w Nowym 2013 roku (planów nie tylko z solanką ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ArT Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Posolonego Nowego Roku!!!!! Cytuj https://www.facebook...reaLordhowensis Kupię szczepki Acanthastrea Lordhorwensis Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Noa Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego Naj w Nowym Roku!! Cytuj Nowe szło 135x90x65h-> start listopad'2016. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
urban15 Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego najlepszego Cytuj Akwarium wchodzi na obroty więc czas coś wrzucić. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raf Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Dosiego roku !!!! Cytuj Deltec Microreef 200l Max spec 160w16k.3*mpw10wes.Reeflink. Vertex 150.Vertex Libra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kubaaas Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Duzo zdrowia, szczescia, sukcesow prywatnych i zawodowych i oczywiscie mega kolorkow i ogromnych przyrostow !!! Wspańialego 2013r. Cytuj 1248l+700l (3x400W+6x39W, BK250, 2x8000l/h obieg, 60X Tunze cyrkulacja i inne graty...) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marzyciel Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Wszystkiego Naj! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 31 Grudnia 2012 Aby Wam się wszystko pompowało jak trzeba! Wszystkiego najlepszego! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach