sewer Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Czy ktoś widział jak działają nowe lampy Ati z Ledami. Zastanawiam się nad zakupem ATI Powermodule LED 8x54W + 3x75 Led. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kandrek Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Pogadaj z Krzysztofem Trycem. Testuje taką lampę nad swoim zbiornikiem. Cytuj 500l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Poczytaj tutaj, już było na forum. Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cherry_ukasz Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Sewer się dłużej nie zastanawiaj tylko kupuj i wieszaj Cytuj www.podforak.rzeszow.pl --->PODkarpackie FORum AKwarystyczne Parametry mojej solniczki Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Dzięki za odpowiedzi Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Światełko godne polecenia Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 Już jestem po słowie z Łukaszem z Acropory i raczej się zdecyduję na 8x54W i 3x75W Led. Zmieniam trochę z próżności bo mój giesemann radzi sobie bardzo dobrze. Tyle że już półtora roku u mnie świeci. Trzeba raz na jakiś czas coś zmienić żeby się koralom nie nudziło Trochę droga zabawka ale na spóźnionego mikołaja będzie jak trzeba . Jak zamontuję wrzucę filmik przed i po. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fal Zgłoś Napisano 5 Stycznia 2013 sewer pw Cytuj 160x90x60 , sump 390L , RedSkim 300 , żywej 30 kg , Diuna T5 8x80W , Iks , calciumreaktor AM 1000 , http://dameb.com.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sewer Zgłoś Napisano 11 Stycznia 2013 Sprzęt już wisi... filmik w moim wątku Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach