ryjek Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 witam! chcę zmienic akwarium na...120 dł na 80 szer , 50 wysokie . akwarium ma stać do ściany tym wymiarem 80cm,czyli 120 w stronę środka salonu ,będzie widoczne z trzech stron,problem polega na tym że chcę kupić takie w którym zaokrąglone są 2 rogi(kąty). kiedyś widziałem takie w necie ale nie pamiętam jak się nazywa. jeśli ktoś wie gdzie mogę coś takiego kupić z góry dziękuję za info. ps.wymiary mogą być inne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Roman.P Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 Wrzuć jakiś rysunek jak to ma wyglądać Cytuj Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU) 150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l, oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryjek Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 aqua ma stać węższym bokiem do ściany, to co będzie w stronę środka pokoju ma być zaokrąglone Wrzuć jakiś rysunek jak to ma wyglądać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Warszawiak Zgłoś Napisano 26 Stycznia 2013 Chyba pozostaje Ci Aqua Medic. Oni zrobią Tobie takie na zamówienie... Cytuj ReefMax 2,5 l. spiorax Odpieniacz DIY +BM SP-1000 refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryjek Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2013 dzięki,sprawdzę w aqua medic ale napewno jakaś firma robi takie aqua,fakt że nie miało komina to akwarium które widziałem ale to nie problem... Chyba pozostaje Ci Aqua Medic. Oni zrobią Tobie takie na zamówienie... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2013 Zapewne przemyslales sprawe znieksztalcania obrazu na zaokragleniach oraz utrudnionym czyszczeniem takich "naroznikow" ? Moze widziales zbiorniki z akrylu ? Lekkie, drogie i latwo o ryse. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Świrek Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2013 Zapewne przemyslales sprawe znieksztalcania obrazu na zaokragleniach oraz utrudnionym czyszczeniem takich "naroznikow" ? Moze widziales zbiorniki z akrylu ? Lekkie, drogie i latwo o ryse. NIe ma problemów z czyszczeniem narożników. O ile szyby są proste i tylko rogi zagięte, nie ma zniekształceń. Dodatkowo patrząc pod kątem na akwarium, nie widzisz krechy na łączeniu szyb. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ryjek Zgłoś Napisano 28 Stycznia 2013 NIe ma problemów z czyszczeniem narożników. O ile szyby są proste i tylko rogi zagięte, nie ma zniekształceń. Dodatkowo patrząc pod kątem na akwarium, nie widzisz krechy na łączeniu szyb. dużo lepiej wygląda takie aqua niż klejone.....ale to oczywiście kwestia gustu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach