luft Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Przyznajcie się ile dzisiaj wchłonęliście? ja symbolicznie 2 pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
alghar37 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 symbolicznie 4 , na razie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 U nas się dopiero robią, tzn. żonka robi, będą za jakieś 15 min. Myślę że wciągnę tak 3-5 bo robi pyszne z różą. . Chyba dziś nie zjem kolacji... Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 9 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 9 ale masz spust, chyba że małe były, bez whisky się nie obędzie coby tłuszcze rozpuścić Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Mariusz symbolicznie to się je jednego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
akwarystka Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 3 - Jeden z marmoladą drugi z adwokatem a trzeci z różą Cytuj 22.10.2014 Mg-1350, Ca-440, KH-8,6, NO3-0, PO4-0,22 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 ale masz spust, chyba że małe były, bez whisky się nie obędzie coby tłuszcze rozpuścić Dzień się jeszcze nie skończył W pracy już czeka na mnie kolejny przydział Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Smacznego :Mister grin Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Smacznego :Mister grin te pączki to chyba z miodem są... Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) tak i to z wielokwiatowym Edytowane 7 Lutego 2013 przez erni (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Ech, a to miał być taki niewinny temat pewnie Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 symbolicznie 5 i na tym sie nie skończy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) A Luft czyta i się śmieje, hehe prześmiewca Edytowane 7 Lutego 2013 przez petrus1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 7 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 7 dobre pączki dobre so, ciężko przestać Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 No dobra,przyznam sie..zjadłam 1;) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 4 dla smaku Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 No dobra,przyznam sie..zjadłam 1;) nie wierzę, Kobiety lubią słodkości Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Luft czyta i sie smieje Oczywiscie wszystkim paniom zycze w dniu dzisiejszym żeby kalorie poszly w biust a nie bok A Ty Petrus zdaje mi sie sprawdzasz moja czujność w wychwytywaniu bledow pisowni hihi Pozdro Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 (edytowane) Luft czyta i sie smieje Oczywiscie wszystkim paniom zycze w dniu dzisiejszym żeby kalorie poszly w biust a nie bok A Ty Petrus zdaje mi sie sprawdzasz moja czujność w wychwytywaniu bledow pisowni hihi Pozdro No cośty...nic takiego Edytowane 7 Lutego 2013 przez petrus1 (wyświetl historię edycji) Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
krzys33 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Jak czytam kto ile zjadł to chyba jestem potworem pączkowym bo to tej pory 13 szt.i jeszcze mam smaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Jak czytam kto ile zjadł to chyba jestem potworem pączkowym bo to tej pory 13 szt.i jeszcze mam smaka pączki są takie zjadliwe że niema umiaru, nie wiem ile zjem, ale duuuużo. Jutrzejszy dzień to inna sprawa, jakoś damy radę Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Qlfon Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Tylko 4 bo nie wiem gdzie w Katowicach o tej porze dostanę pączki:( Cytuj Qlfon, Lublin Akwarium: 115x84x65, oświetlenie 6x39W T5 + BP XM140, odpieniacz BK200, cyrkulacja: 3x6055,1x6095, obieg: Red Dragon Mini 6000, Poprzednie akwarium Projekt Nautilus: 18,03,2012 - 27.07.2016. Obecnie: prawie FOWLR:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Mash6 Zgłoś Napisano 7 Lutego 2013 Siemanko a ja dzis zjadlem.... 0 takie szczescie w zeszlym roku a z 12 a dzis.. mysle rano wsadze aku bo ladowalem cala noc pojade i przed praca kupie... aku zdechlo musze kupic nowe a z poczkow zostala figa ale to nic napcham sie czyms innym ;] Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach