erda Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2014 (edytowane) Sexguttata moja niestety nie przyjmowała mrożonek i padła , puellaris jadła ale jak do mojego akwarium była za duża .Jak długo wam sexguttaty już żyją w zbiornikach ? Edytowane 8 Grudnia 2014 przez erda (wyświetl historię edycji) Cytuj 299L(100x65x46) plus sump . Oświetlenie 2x24w t5 Narva Blue 2 i Sylvania Marinestar + LED 36W +LED 18W 3xUV , 2xRB, 1Blue+80W LED CHIP .Odpieniacz Deltec SC 1350, skały około 12 kg sucha , 20 kg żywy piasek red sea live reef , cyrkulacja RW-15 , obiegówka Jebao 3000 . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2014 Jak kupisz parke to spoko, choc zbiornik nie jest ogromny I jak mrozonek nie beda jadly to nie dadza rady. Ja kupowalem dwie z jednego akwa w sjlepie I byly razem. U mnie raczej sie imijaja, wiec do pary im brakuje. . Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rally8pl Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2014 Sexguttata moja niestety nie przyjmowała mrożonek i padła , puellaris jadła ale jak do mojego akwarium była za duża .Jak długo wam sexguttaty już żyją w zbiornikach ? U mnie żyje już gdzieś od roku. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
WISNIAL Zgłoś Napisano 8 Grudnia 2014 Witam . Co do babek to miałem już trzy i wszystkie wyskoczyły ( otwarty baniak tylko lampa wisi ) czy są jakieś które fajnie kopią i nie mają zapędów do skakania ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2014 U mnie raczej sie imijaja, wiec do pary im brakuje. . Takiej informacji szukałem. pozdro Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
polo80 Zgłoś Napisano 9 Grudnia 2014 Witam serdecznie- polecamJasha Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzibi Zgłoś Napisano 4 Stycznia 2015 sexguttata jest mniejsz i nie rzuca piachem a pullearis kopie norki ale też nie rzuca piachem mam obie w 250 l i piasek czyściutki polecam obie bardzo pracowite Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach