SkoczekPL Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Witam Serdecznie, Z wielką przyjemnością ogłaszamy że zwycięzcą lutowego KoTMa zostało zdjęcie nadesłane przez kolegę Mirka (mirekaju). A oto skład ekipy porządkowej (od lewej) : Mikołaj, Piotr i Maciej Mały cytat z PW od dumnego taty: "Od lewej Mikołaj -gotów zawsze do pomocy mimo iż podaje tylko narzędzia Kolejny Piotr kierownik ekipy zapaleniec w robieniu szczepek, z pod jego ręki wychodzą najróżniejsze mieszanki koralowych szczepek,podmiana wody i czyszczenie szyb to też jego działka. Ostatni Maciej perfekcyjnie miesza klej i wykonuje najnudniejsze rzeczy takie jak trzymanie węża podczas spuszczania wody przy podmiankach,szybkie sprzątanie rozlanej wody odbywa się bez proszenia zanim żona się dopatrzy" Serdecznie Gratulujemy!!!! Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Gratulowac takiej ekipy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Świetna zgrana ekipka, pozdrawiam Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Fajne chłopaki gratuluje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marbecz Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Cytuj Pozdrawiam Mariusz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
fellowes Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Cytuj http://nano-reef.pl/topic/43760-108-l-morskiej-zabawy/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zielony mintaj Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Ekipa sprzątająca Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 1 Marca 2013 Ilu nowych Morszczakow! Gratulacje Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Wszystkim bardzo serdecznie dziękuje za wyróżnienie. Mam nadzieje że gdy chłopcy dorosną wyposażeni w wiedzą zdobytą w młodości założą swoje własne zbiornik powiększając wielką raf koralową. Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Mirek nic tylko isc w Twoje slady. Gratuluję Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 narybek Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jacek_Lublin Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Nie ma to jak zgrana ekipa Cytuj ............................................................................................ FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Raf Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Gratulacje małej watachy. Cytuj Deltec Microreef 200l Max spec 160w16k.3*mpw10wes.Reeflink. Vertex 150.Vertex Libra Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kukabana Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 Liczę że mój potomek też będzie taki chętny do moczenia rąk. Cytuj 63l + 14l i 27l cube po nich są już tylko wspomnienia (i graty po szafkach) 144 litry pasji 80x45x40h pacific sun 120w + 2x24w odpieniacz deltek mc500, koralia 2+ jebao rw-4, jager 200w, obieg tunze 2400 refugium z piachem +6w led Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Brunon Zgłoś Napisano 2 Marca 2013 haha - świetne zdjęcie !! ja zaczynałęm przygodę z rybkami w wieku 9 lat i to było najlepsze co mi się w życiu poza moimi pociechami przydażyło Cytuj " Świadomość piękna podwodnego świata jest dla dziecka pasją całego życia..." Aktualnie pielęgnowane akwarium 1000 L Poprzednie akwaria 500 L , 1200 L , 400 L (TOTM 02.2013 ) ----------------------------------- Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jakuś Zgłoś Napisano 5 Marca 2013 Nagroda dla Mirka i dzielnych pomocników, zostanie dostarczona pocztą: Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach