Reefbos Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 Zajrzałem dziś do nowego sklepu e-rybka. To zupełnie inna jakość niż w Markach. W załączeniu kilka fotek z telefonu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 ohoho.Ładnie. A pływają meduzy? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 fajnie fajnie Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozeh Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 Byłem, zobaczyłem ... i nie chciałem wychodzić. Ale w końcu wyszedłem .. z zakupami Cytuj 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość erni Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 No ładne, spore akwaria. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ralfik Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 nima szału chyba ze zdiecia kolegi zlej jakosci???? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Reefbos Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 ... A pływają meduzy? ... a pływają - w głębi, po prawej od lady, ale ledwo widać na czwartej fotce. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
salamander74 Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 Jest moc, Cytuj 160 litrów (100X40X40), Ok. 12kg skały (start na suchej), 4X39W, Deltec MCE600, 2X Aquael 2600. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Stanley Zgłoś Napisano 29 Marca 2013 BRAWO!! pieknie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
sledzik-wawa Zgłoś Napisano 30 Marca 2013 Niestety dopiero dzisiaj miałem okazje wpaść do nowego salonu akwarystyki morskie Erybka Warszawa. Celowo używam tu sformułowania Salon a nie sklep. Nowe miejsce wpisuje się w aktualny trend salonów akwarystycznych. Tak jak jego poprzednicy ( Acropora czy Reefmania ), nowy salon Erybki w Warszawie oprócz klasycznych półek z produktami i zbiornikami ze zwierzakami, oferuje nam jakość obsługi, jakość sklepu, profesjonalną aranżację i klimat oraz obsługę. Salon wykonany ze smakiem, piękne akwarium 2'u poziomowe, magiczne akwarium z meduzami... Wystrój wnętrza ujęty w czerń łącznie z lampami. Bardzo ciekawym pomysłem jest umieszczenie części atrakcyjnego osprzętu na zewnątrz szafki. Pozwala to obserwować pracę odpieniaczy, dozowników, pulpitów sterujących itp. To wszystko ze smakiem rozmieszczone w sklepie na 2 piętrze centrum handlowego Panorama. Przy okazji, każdy z Was, może przekonać się o jakości zbiorników czy to optiwhite czy float, wprost u Producenta. Podsumowując, Erybkowy salon dołączył do dwójki najlepszyh ( moim zdaniem ) sklepów z akwarystyką morską w kraju, w których można nabyć praktycznie wszystko co aktualnie jest na topie jak i to co dobre i sprawdzone od lat a przy okazji spotkać się i porozmawiać z osobami mającymi duże doświadczenie. Polecam wybrać się i zakosztować... przyjemności w obcowaniu z wysublimowanym salonem akwarystyki morskiej. O to parę fotek: Cytuj 350l SPS tank, 4xTunze 6095 + Tunze7096, ATI Powercone 200i, Profilux 3ex + ext. module ATI mod 4xT5 39W + LED Cree 162W, DASTACO II Ca reaktor, NP Biopellets Kupuje uszkodzony sprzęt GHL, Tunze etc... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2013 Byłem dziś na inspekcji ale oczywiście nie sprawdzilem na stronie że sklep od 15 czynny wiec inspekcja tylko przez szybkę. Wygląda naprawde fajnie mam nadzieje że ceny pozostaną bez zmian Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach