MayFly Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 (edytowane) Witam wszystkich zwylke o takie rzeczy nie proszę ale wyjątkowo w te święta chce zrobić prezent kuzynce w postaci wygranej w tym konkursie zwłaszcza ze ma talent, jej projekt to szara obudowa z ufoludkami,prosze zagłosujcie na nią. Życze zdrowych i wesołych świąt. http://kreatywne.pl/nagroda-publicznosci/nagroda-publicznosci-glosowanie-stworz-grafike-na-obudowe-samsung-galaxy-note-ii-2.html Edytowane 31 Marca 2013 przez MayFly (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomorbk Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 cos z linkiem nie tak, niby strona konkursowa ale docelowo wyskakuje mi Błąd 404: Strona nie istnieje! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 ok poprawione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MR_CUBE Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 zagłosowane, zaraz sprawdzę czy można to zrobić z tabletów itd. Jak można pójdzie +6 Cytuj pozdrawiam Arian. Tel.608-353-030, Gadulec 32936596 Moje 30l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 Ok dziękuje bardzo . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Naskar Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 Poszedł głos Faktycznie bardzo ładna obudowa . Cytuj .. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Magnus Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 Moim skromnym zdaniem najładniejszy jest jej projekt Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
88malolat Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 +2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Agnieszka S Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 Głos oddany Cytuj http://nano-reef.pl/topic/73719-375l-euphylliowo/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 Ok bardzo dziękuje w jej imieniu. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 +1 Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartq Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 i poszło... 3mam kciuki Cytuj http:// Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 Poszlo, ladne, ale na swoj bym nie zalozyl zadnej z nich Pzdr Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rally8pl Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 +1 Wysyłane z mojego GT-I9305 za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomorbk Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 zaglosowane Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
orindaben Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 masz i mój glos Cytuj kostka 45x45x45,Tunze Osmolator Uniwersalny Nano,Tunze Comline Reefpack 250,tunze 2x 6015,lampa AQL-C64(***) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 Dziękuje bardzo jesteście super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Michał BB Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 kolejny głos oddany Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tytan69 Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 głos oddany swoją drogą jej projekt jest chyba najciekawszy ;-) Cytuj 112L 4x24w;5000l/h ~21kg LR; 3kg LS zapraszam również na moją stronkę nie akwarystyczną związaną z zarabianiem w internecie http://www.e-krezus.pl Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 głos oddany swoją drogą jej projekt jest chyba najciekawszy ;-) Dziękuje w jej imieniu . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
marioromario Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 zrobione Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 31 Marca 2013 Poszedł i mój głos Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maciek85 Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Poszło +1 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MayFly Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Dziękuje Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dorot Zgłoś Napisano 1 Kwietnia 2013 Poszedł i mój głos Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach