baszurek Zgłoś Napisano 15 Listopada 2013 A czy moze ktos mi powiedziec,czy w moim przypadku,tzn.Reefmax i oswietlenie 3x24W (w tym jedna aktyniczna),obsada:miekkie i LPS,ma znaczenie dla zwierzakow,czy jako aktyniczna stosuje (w przypadku Giesemanna) swietlowke Pure,czy Actinic+ ?Bo jesli chodzi o barwe,to bardziej odpowiada mi Actinic+ (nawet pomimo tego,ze daje dosyc mdle swiatlo). baszurek nadaje mobilnie...(bez polskich znakow - krzakom po edycji mowimy stanowcze:NIE)... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 16 Listopada 2013 Brzydko i szaro. W kazdym razie w komplecie z moimi ledami. Swieca bardzo jasno, ale na jakis taki szaro-mdly kolor. W niebieskich Ledach mam tylko 216w (108w w RB) i musze podkrecac niebieskie prawie na maxa zeby przelamac ta "szara-biel". Postaram sie te dwie lagoony wymieniec na aktynic+. Ogolnie - nie polecam Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach