Payzano Zgłoś Napisano 19 Lipca 2013 Wszystko jedno jakie? Może być świetlówka? W słodkim raczej unikam glonów stąd ta niewiedza ;P. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 Może być nawet zwykła stara żarówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dieter25 Zgłoś Napisano 23 Października 2013 Dobry Panie Payzano Jak Pana spsy nie zarosły pod tymi ledami to proszę o relacje jak się spisują pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
felek Zgłoś Napisano 5 Listopada 2013 Ja też jestem ciekaw jak się ta lampa sprawuje po prawie 4 miesiącach . Cytuj Jest : 148l z panelem na miękko Powrót w nieznane Było : 432l + 180l sump Mój dziennik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 6 Listopada 2013 Niedawno chyba lampa byla do kupienia na allegro Wysłane z mojego LG-P760 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
felek Zgłoś Napisano 6 Listopada 2013 Ciekawe w jakim był stanie ... Cytuj Jest : 148l z panelem na miękko Powrót w nieznane Było : 432l + 180l sump Mój dziennik Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Payzano Zgłoś Napisano 6 Listopada 2013 (edytowane) Zasadniczo paski sprawowały się ok po 3 miesiącach i trzech tygodniach nawet 1 spalonej diody nie było, miękkie i lps ładnie rosły sps zdecydowanie za wolno. Lampa była na allegro ponieważ całe akwarium poszło na sprzedaż, brak czasu, wziąłem się za rozmnażanie paletek i już nie ogarniałem tylu zbiorników. Edytowane 7 Listopada 2013 przez Payzano (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
CNCRob Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 Hmmm. W lipcu jeszcze o części pytałes, jest początek listopada... Lampe sprzedawales kiedy? Bo mi raczej nie wychodzi 4 miesiące... Cytuj Akwarium: Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Payzano Zgłoś Napisano 7 Listopada 2013 Hmmm. W lipcu jeszcze o części pytałes, jest początek listopada... Lampe sprzedawales kiedy? Bo mi raczej nie wychodzi 4 miesiące... Poprawione w poscie wyżej, jak swój wiek podajesz to też taki dokładny jesteś co do miesiąca i tygodnia??? Napisałem mniej więcej a to że na forum pisałem o niej w w połowie lipca nie znaczy że w połowie lipca była zrobiona .... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach