tadzik443 Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 Volf moj kot tez nie toleruje ludzi procz mojej nawet niekiedy na mnie sie postawi a najlepsze jak ja jej daje jesc to nie chce jak moja daje to wcina i mialczy na zawolanie i aportuje a niekiedy nawet warczy hehehe a glaskac sie jedynie da jak budzi mnie do roboty lub jak idziemy spac ot taki kocor Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 tadzik..skąd ja to znam? kocisko udaje że śpi,a jak chcesz go zgonić z kanapy to cie pazurami potraktuje. pies ma mordę większą od hipopotama to go nawet nie próbuje wyganiać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufik Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 volf widzę, że w hierarchi jesteś ostatni. Skoro pies i kot mają w chałupie większe przywileje jak Ty. :bang head Czyli jak później przyjdziesz z pracy to śpisz na przedpokoju ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 haha ha bez przesady proszę, przecież pisałem że żony się boją-wystarczy być dla niej wiecznie miły i problem z głowy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufik Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 No chyba, że u żonki sobie nagrabisz to wtedy pojawia się problem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 31 Marca 2015 niema takiej opcji a poniżej dowód że lenistwo nie zna granic kolacja do łóżka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
p_szubert Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2015 No a tu mój kot Filip. Ma około roku waży ponad 7 kilko. Akwarium go średnio interesuje czasami wskoczy na rant akwarium żeby się przejść. Generalnie jest to dziwny kot, śpi albo pod łóżkiem albo w transporterku, pije wodę tylko z kranu, potrafi przyjść w nocy i obudzić żeby mu kran odkręcić, za jedzenie nawet da się pogłaskać. Woli karton niż zabawki, ale to akurat norma, Ostatnio przyniosłem stare szkło na dolewkę, to od razu wskoczył i siedział tam cały dzień. Aha i lubi pizze z talerza. Poniżej kilka zdjęć naszego filipa. Cytuj 90x50x50 225l | 108l sump + 20l dolewka | RO+Di | PS Diuna 8x39w | Eco Runner 2700 | Tunze 7095 + 2 x 6055 | Vertex Omega 150 | jager 200 W | Fp 400-100 + DC Runner 1200 | PS Kore + Baling | Aqua Trend Evo Shark | Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufik Zgłoś Napisano 3 Kwietnia 2015 Przemek przynajmniej z karmieniem nie masz problemu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 fajny sierściuch tylko trochę gimnastyki by mu wyszło na zdrowie,bo niedługo będzie ważył tyle co stado jorków Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 a tu mój cornish rex Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 to ten mały co go jakiś rok temu widziałem? czy zmieniłeś,bo jakiś jaśniejszy się wydawał Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
seicodriver Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 ten maly ale moze na zdjeciu wyzzedl wiekszy bo bie jrst za duzy Cytuj 80x35x40, LED PS black phyton 90w+ T5 24W Actynic, 2X tunze 6015, Deltec MCE600 Kolorowo miękko-lps-owo:) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dr@co Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 Ja też mam kota, jak był młody to parę razy próbował wskoczyć na akwarium, ale jak zobaczył że szyba skutecznie oddziela go od ryb to dał se siana. Od długiego czasu akwarium nie interesuje go wcale. Cytuj ~900l SPS LPS Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 4 Kwietnia 2015 (edytowane) e tam,na pewno nie masz,tylko tak gadasz Edytowane 4 Kwietnia 2015 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 dobrej nocy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufik Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 e tam,na pewno nie masz,tylko tak gadasz Pięknie, karmienie famili z głowy , Darek jak jeszcze żonka tak spożywa to będziesz moim Bogiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 5 Kwietnia 2015 (edytowane) Dr@co...kota w worku chwalić nie będziemy, pokaż zdjęcia Edytowane 8 Kwietnia 2015 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 (edytowane) Przyjęło się że kot to nieodzowny element akwarium morskiego więc zainteresowanym zaproponuje jednego wolnego puchacza z domowego miotu,trzy są już zarezerwowane a luzaka mogę oddać do dobrego domu za symboliczne....zł PW odbiór za jakiś miesiąc wszystkie kociaki są identyczne jak ojciec Edytowane 18 Stycznia 2018 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Fajniutkie:). U nas od 2 tygodni buszuje rex dewonski . bez polskich znakow/mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 ładniutki kociamber,fajne cętki ta xenia od góry zbiornika to przyrośnięta do szyby czy jakoś zamocowana Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 2 Maja 2015 Xenia z malutkiej szczepki przelazla na tylnia szybe i obrosla jej spora czesc:). bez polskich znakow/mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 19 Maja 2015 (edytowane) ze względu na odległość transportu rezerwacja odwołana kociak jest dostępny,jak tylko odejdzie od cycka będzie do odbioru piękny kremowo rudy kolor po szczepionej kocicy ładnie je i dobrze sika edyt. kot już nieaktualny Edytowane 18 Stycznia 2018 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rufik Zgłoś Napisano 19 Maja 2015 Kot marki dachowiec, komp marki Toshiba też do sprzedania ??? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 19 Maja 2015 jak jesteś w potrzebie to mam jeszcze kilka używek gdzieś pod szafą Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2015 Jest komplet . Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach