Humanek Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 Witam mam taki problem jakieś 6 tygodni temu robiłem przesiadkę na większy baniak,i kupiłem żywy piasek ale zaczeło mi wywalać jakiś syf co to morze być restart albo jakaś plaga? rozprzestrzenia sie to już wszedzie na falowniki i szyby pomocy! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 piękne dino i cyjano... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Humanek Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 czy chemiclan pomorze? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Humanek Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 a jak nie to co mam zrobić? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 Co prawda fotki oglądam na tel ale cyjano tam nie widzę. Dino owszem piękne chemi ci na to nie pomoże. Poczytaj na forum jest kilka ciekawych tematów o walce z dino dopasuj jakiś do swoich potrzeb i powodzenia Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
petrus1 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 Masz restart zbiornika,chemiclean nie pomoRZe, u mnie pomogła wodka, w dwojaki sposób Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 Najprostsze sposoby ogranicz karmienie odsysaj glony gdy będzie nie do opanowania zaciemnij zbiornik na 3 doby,szczelnie bez możliwości wpadania jakiegokolwiek światła z zewnątrz sprawdź wodę TDSem czy czasami nie przepuszczają syfu nie rób podmianek bo pogorszysz sprawę... odpieniacz na maxa rozkręć niech wywala syf i czeka obserwuj. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Humanek Zgłoś Napisano 1 Czerwca 2013 (edytowane) wodę badałem TDS i ma 0,00 Edytowane 2 Czerwca 2013 przez Humanek (wyświetl historię edycji) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Humanek Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 a jak zaciemnie zbiornik ryby normalnie karmić czy nie? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
slovy Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 Dino jak nic.... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Humanek Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 ok już wiem ze to dino tylko pytam czy przy zaciemnieniu zbiornika karmić ryby? Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 2 Czerwca 2013 http://lmgtfy.com/?q...lczyc nano-reef Romek prosze, zapoznaj sie z regulaminem. Watek zamykam, bo na NR sa dziesiatki podobnych tematow. Wszelkie watpliwosci na temat walki z dino prosze kontynuowac w jednym z nich Pozdro 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach