adam1203 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Witam Zapewne zauważyliście że interesuję się sztukami walki, często otwieram tematy z tym związane... jak obstawiacie ten pojedynek?? Jak znajdziecie, podajcie linki do transmisji online free, ja już szukam, jak znajdę - podam. Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SkoczekPL Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 a to dziś ? czy jutro ? Cytuj Pozdrawiam Skoczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Coś nie wierzę we Włodarczyka ale zobaczymy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 dzisiaj Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dorot Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Przecież chyba oni już walczą gdzieś przeczytałam że włodarczyk miał już buźkę wygniecioną w 1 rundzie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dorot Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 3 runda dla czakijewa włodarczyk już leżał na deskach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Wieczny Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 w 6 i 7 rundzie rusek leżał na deskach Cytuj Pozdrawiam. Tomek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Szubi20 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Ciężko bo ciężko ale wygrana jest:) Ważne jak kończy a nie jak zaczyna:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dorot Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 I jak tam sytuacja na froncie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
adam1203 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 po ptokach, NASZ utrzymał pas Cytuj http://www.nano-reef.pl/forums.php?m=posts&q=28522&d=15 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomer34 Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Włodarczyk pokazał że rządzi,brawo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dorot Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 To chyba dobrze że wygrał, chociaż osobiście za nim nie przepadam, ale sztuki walki uwielbiam wszystkie. Pozdrawiam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 to bardzo wazne zwyciestwo brawo Diablo Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 To chyba dobrze że wygrał, chociaż osobiście za nim nie przepadam, ale sztuki walki uwielbiam wszystkie. Pozdrawiam Boks to dyscyplina sportowa nie "sztuki walki" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość dorot Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 (edytowane) Wiesz mogłabym polemizować na ten temat, ale się Ciebie boje i nie będe. Jestem kobietą i nieważne wydaje mi się to jak to określiłam. Edytuje posta specjalnie dla Ciebie Walker. Ja nie napisałam nic na temat boksu, tylko o sztuce walki, a wydaje mi się że do niej należą mma, kickboxing, karate, thai boxing, brazylijskie jiu jitsu, krav maga, vale tudo, taekwondo i wydaje mi się panie moderatorze że boks też do nich należy. Pozdrawiam Edytowane 21 Czerwca 2013 przez dorot (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 Wiesz mogłabym polemizować na ten temat, ale się Ciebie boje i nie będe.Jestem kobietą i nieważne wydaje mi się to jak to określiłam. Nic się nie bój przecież jesteś kobietą i na pewno masz rację ;-) Edytuje posta specjalnie dla Ciebie Walker. Ja nie napisałam nic na temat boksu, tylko o sztuce walki, a wydaje mi się że do niej należą mma, kickboxing, karate, thai boxing, brazylijskie jiu jitsu, krav maga, vale tudo, taekwondo i wydaje mi się panie moderatorze że boks też do nich należy. Dziękuje że specjalnie dla mnie edytowałaś swój post w ramach rewanżu ja również edytuje swój i napisze po raz kolejny że boks jest dyscyplina sportową należącą do sportów walki a nie sztuk walki (może stąd Twoja pomyłka ) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 21 Czerwca 2013 jakby ktos nie widział walki Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach