petrus1 Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 a skorupki jako źródło wapnia Cytuj Pozdrawiam, Piotr "Wykrzyknik, który sflaczał, staje się znakiem zapytania." S. J. Lec Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kyzak Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 A zwykłe BCAA dla sportowców nie wystarczy? Na mnie działa do akwa jeszcze nie lałem... Cytuj Obecnie suchy dok... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 A zwykłe BCAA dla sportowców nie wystarczy? Na mnie działa do akwa jeszcze nie lałem... tylko rozgałęzione Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 Piotrek- czysty naturalny znamiennik... w dzisiejszych czasach ulepszania I modyfikowania produktow, surowcow jest to niemal nieosiagalne. Zanim powstanie " naturalne " jajko- pomysl co zjadla kura... lepiej chyba lac sprawdzone laboratoryjnie produkty... Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SunRose Zgłoś Napisano 12 Sierpnia 2013 w zoltku masz wiecej bialka jak w bialku Cytuj SOSNOWIEC // Sprzedam / Zamienię główki : Euphyllie Divise i Paradivise - > na LPSY lub ACROPORY. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 13 Sierpnia 2013 tiaa... proponuje lekture: http://ndb.nal.usda.gov/ndb/foods/show/113 Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach