ibiza Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 chcialbym sprowadzic szczepki sps-ow z polski do angli i tu moje pytanie ile wytrzymaja bez swiatla . Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian07 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 7 dni bez światła w dobrych warunkach spokojnie ,w workach 48 godzin .Do UK bez faktury i potwierdzenia że są z legalnej hodowli lub importu szczepek nie przewieziesz no chyba że przemycisz . Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 chcialbym wyslac je prywatnym busem , mysle ze nie powinno byc z tym problemow ( taki maly przemycik ) . a co masz na mysli dobre warunki ? Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 hehe za taki maly przemycik mozesz dostac pare latek Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian07 Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 (edytowane) no wiesz ,To już Twoja sprawa jak to do UK chcesz przewieść ale właśnie takie małe ,, przemyciki '' najczęściej wpadają .I dla zysku 100zł 5 lat w zawiasach to mało udana transakcja ps .a nie jedną szczepkę do UK wysyłałem więc wiem jak to wygląda celnicy w UK tylko odpakują ta paczkę której się nie spodziewasz Edytowane 20 Lipca 2013 przez Damian07 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ibiza Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 damian prv Cytuj zbiornik 120x60x60 +sump . odpieniacz Sebastek czarna perla na Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040 , cyrkulacja wp-40 rw-15 , obieg Jebao9000 , oswietlenie Gieseman Matrix II 8x39w . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 wozilem samochodem korale w obie strony nie raz i nie dwa tylko jeden raz przed wjazdem do eurotunelu zdarzylo sie, ze celnicy zaiteresowali sie bardziej szczegolowo zawartoscia podgrzewanych lodowek turystycznych.... bez wiekszych problemow jednak dali sie przekonac, ze to roslinki akwariowe i zyczac szerokiej drogi nie kazali nawet wypakowywac workow w obawie o delikatne roslinki Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zachu Zgłoś Napisano 20 Lipca 2013 (edytowane) jakie 5 latek? za przemyt rzadkich korali na ponad 50 tysięcy funtów Alex M. dostał kilka 6 miesięcy ....... ps. rachunek z byle jakiego sklepu zoologicznego wystarczy na przewóz korali po UE. jak wsadzisz w paczké i wyślesz busem to wszystko dojedzie na miejsce. powodzenia Edytowane 20 Lipca 2013 przez zachu (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dirty_pig Zgłoś Napisano 21 Lipca 2013 do mojego akwarium przyleciala ryba w bagażu podręcznym z włoch. wiec nie ma wielkiego problemu na lotnisku to i pewnie w busie nie bedzie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian07 Zgłoś Napisano 21 Lipca 2013 to musiała być maluteńka z uwagi na przepisy odnośnie przewozu płynów w bagażu podręcznym Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dirty_pig Zgłoś Napisano 21 Lipca 2013 centropyge bicolor to nie taka malenka. z reszta dziewczyna nawet klocila sie z obsluga lotkiska i ja wpuścili a później telefon o 23 "Marek przyjedz pod firmę mam dla ciebie niespodziankę" Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach