SHARK_2 Zgłoś Napisano 18 Listopada 2022 Chodzi o skręcenie konstrukcji stelaża? Tak ale nie w sensie połączenia 2 elementów ze sobą.Wysłane z iPhone za pomocą Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarcinH Zgłoś Napisano 18 Listopada 2022 Dlatego te blaszki które wspawałem usztywniły i wzmocniły całość a dodatkowo jak pisałem posłużą do montażu blatu i płyty z tyłu stelaża. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Radek75 Zgłoś Napisano 15 Lutego 2023 Witam Szykuję projekt swojej szafki pod akwarium 150x60x50h. Szafka o tych samych wymiarach a jej wysokość ok 90 cm. Przygotowałem sobie projekt konstrukcji w oparciu o dostępne materiały w necie. Stelaż drewniany zbudowany z kantówek 70x70 mm, podłoga i sufit płyta OSB 3 18mm, obudowa z płyty meblowej, a blat z blatu kuchennego. Czytając jednak ten temat i rożne odnośniki od niego .... zwatpiłem czy moj projek jest odpowiedni. Czy zamiast kantówek użyć ramiaków, czy OSB to dobry pomysł itd. Proszę Was o pomoc i wszelkie wskazówki i porady. Poniżej moj projekt. https://zapodaj.net/ff1ee165c739c.jpg.html Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MagdaG Zgłoś Napisano 3 Września 2023 Dzień dobry mam takie pytanie mam drewniany blat z desek czym najlepiej wypełnić szczeliny między łączeniami?? Później chcę polakierować blat. Pozdrawiam Magdalena Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach