robi Zgłoś Napisano 14 Października 2013 (edytowane) I tak myślę sobie czy ten glina zrobił dobrze czy żle strzelając do złodzieja ? http://www.liveleak.com/view?i=06f_1381668990 Edytowane 14 Października 2013 przez robi (wyświetl historię edycji) Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Diabeł prawdziwy Zgłoś Napisano 14 Października 2013 prawidłowo, gdyby tak u nas.!!!! Ale tak od góry Cytuj Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 14 Października 2013 gorzej jak sie okazalo ze to byl wlasciciel i odzyskiwal w ten sposob skradziony my wczesniej motocykl Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 14 Października 2013 chodi , swego czasu też miałem skradziony jednoślad ale jakoś nie przyszło mi do głowy aby chwycić spluwę i czekać na gościa za rogiem , może dlatego na to nie wpadłem bo wtedy mieszkałem w Polsce !moim zdaniem glina zrobił dobrze , niech się boją ci co powinni się bać. Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chodi Zgłoś Napisano 14 Października 2013 z tego co wiem mialo to miejsce w brazylii. robi - zgadzam sie z Toba w 100%. dalem po prostu przyklad dzialania europejskiej policji dwa magazynki strzalow ostrzegawczych najpierw trzeba :) Cytuj Nadchodzi nowe... :lol Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rekin Zgłoś Napisano 14 Października 2013 pięknie.... krótko i na temat. Cytuj Wreszcie zdymisjonowana..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Ciekaw jestem co grozi naszemu glinie za takie coś ? Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Ciekaw jestem co grozi naszemu glinie za takie coś ? Z 25? Albo wieczne wakacje? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 przeciez zastrzelili w Polsce dwoch chlopaczkow w swoim samochodzie bez ostrzezenia w wyniku blednie ocenionej sytuacji. Winnymi okazali sie kierowca i pasazer. Glosna sprawa pare lat temu, moze z 10 nie pamietam dobrze. Ogolnie policjanci pelnia sluzbe do dzis zamieszani w tamta wpadke, ciekaw jestem czy to by przeszlo teraz. Mysle ze tak. Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 ..u nas za zastrzelenie w taki sposób i w takich okolicznościach pierdel dla Policjanta 100%... Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darekkuku Zgłoś Napisano 14 Października 2013 ale on nie został zastrzelony powinien mieć chociaż prawą rękę odstrzeloną Cytuj 360l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 odkopalem ten przypadek http://wiadomosci.wp.pl/kat,1329,title,Policjanci-z-Poznania-zastrzelili-nastolatka-sprawa-wraca-do-sadu,wid,15258782,wiadomosc.html?ticaid=1117bb a tutaj kolejna farsa w tym zdarzeniu http://poznan.gazeta.pl/poznan/1,36030,13254416,Zastrzelili_nastolatka__dwa_razy_zostali_uniewinnieni_.html coop szanuje cie przyjacielu ale czasem na sile bielisz i pierzesz brudy wlasnej firmy, nie chce oftopowac ale w te 100% odsiadki to mojego 11 letniego dzieciaka nie nabierzesz , .....zycie przyjacielu, zycie pozdrawiam Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kaktus Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Cytuj Moje akwa Akwa: 180l Opti + sump 80l + 28kg żywa skała + 9kg żywy piach Cyrkulacja: 2x Jvp 101 Obieg: NJ 1700 Odpieniacz: DIY by Sebastek na pompie Tunze 9420.04 Oświetlenie: 8x24w T-5 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
msciszarek Zgłoś Napisano 14 Października 2013 ..u nas za zastrzelenie w taki sposób i w takich okolicznościach pierdel dla Policjanta 100%... Policjant go tylko postrzelił,a nawet gdyby go odstrzelił to by dostał 3 dni wolnego ( od stresowe) i tylko sprawa administracyjna bez żadnych większych konsekwencji dla niego. Pomieszkuję w Sao Paulo i takie rzeczy tam są dosłownie codziennie. Rzeczą jasną jest to nie poprawne prawnie, lecz akceptowane przez mieszkańców. Cytuj Arek.Pozdrawiam. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 odkopalem ten przypadek http://wiadomosci.wp...l?ticaid=1117bb a tutaj kolejna farsa w tym zdarzeniu http://poznan.gazeta...ewinnieni_.html coop szanuje cie przyjacielu ale czasem na sile bielisz i pierzesz brudy wlasnej firmy, nie chce oftopowac ale w te 100% odsiadki to mojego 11 letniego dzieciaka nie nabierzesz , .....zycie przyjacielu, zycie pozdrawiam 1-To nie moja firma, tylko w niej pracuję 2-Ale to nie Polska i tam być może za to nie beknie jak tu. 3-Pewnie że złodziejowi się kulka należy, sam bym im łapy ucinał za kradzieże ale takie jest życie. I mnie furę stuknęli i szczęście że się blisko nie znalazłem bo na służbie byłem i z klamką i kto wie jakbym się zachował jakbym się na gościa nadział... Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
robi Zgłoś Napisano 14 Października 2013 darecky3 - te dwa przypadki co podałeś ni jak się mają do tego z ameryki płd. tam latał gościu z klamką a u nas chłopcy znaleźli się w nieodpowiednim miejscu. Cytuj Akwa.125x55x60 + sump 80x40x40 , Maxspect 2x120w 16000k , obieg Eheim Compact +3000 , odp. diy ala ATI 200 , cyr. 4 x Tunze 6055 na Multi. 7095 , Dastaco II ala DiTus ,AquaRoche ZERO LR. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
darecky3 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 robi przemyslalem i faktycznie masz racje, polscy policjanci zastrzelili chlopaszka w samochodzie slusznie i slusznie chodza po ulicy i ciesza sie pensja policyjna, winni byli ci mlodzi, ktorzy przyplacili zyciem debilne podejscie policjantow. Teraz powinni wytoczyc sprawe ich rodzicom i wsadzic do pierdla a najlepiej obciac jezyki w miejscu publicznym i zrobic audycje na zywo dla przestrogi ze takie zachowanie nie bedzie tolerowane. Jak mozna miec pretensje do policjanta. On zawsze ma racje Juz nie oftopuje, nie chce mi sie brac udzialu w tej farsie pozdrawiam Cytuj 122x61x61 + sump cyrkulacja 2x6045 tunze H&S 150 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Po tych ostatnich filmikach z polskimi psami ,bo policjantami to ich nazwać nie można to każdego takiego cwaniaka na pal nadziałbym na starym mieście dla przykładu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
LLS Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Mariusz co Ty piszesz ,jak ma się zachować policjant podczas napadu z bronią w ręku ? Krzyczeć stój policja ? Nie sądzę ,zresztą w Brazyli się nie pieszczą tam jest taka przestępczość,że z porównaniu z Polską to ciepłe pączki Popieram dla złodzieja kulka ,ale dla nauczki ,nie zabijać . Cytuj Warto być przyzwoitym ,choć nie zawsze się to opłaca . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 darecky3 - te dwa przypadki co podałeś ni jak się mają do tego z ameryki płd. tam latał gościu z klamką a u nas chłopcy znaleźli się w nieodpowiednim miejscu. Broń miał zgadzam się ale nie widziałem jej u gościa (złodzieja) w ręku jak już pier.... motocykl. Może i macie rację, ilu ludzi tyle opinii. Z boku wygląda to inaczej, nie mniej jednak gratuluję! I u nas tak powinno to wyglądać ale życie bywa inne. Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dale Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Wiecie ? Jakoś mnie tak to "trochę" razi, kiedy gówniarze, bo inaczej nie mogę nazwać tych osobników lansują się na "psa", "gliniarza" itp. Zwłaszcza w kontekście ostatnich wydarzeń, kiedy to Policjant zginał na służbie, jadąc na motorze (patrol, był w akcji, jak określili świadkowie w rozmowie ze znajomym), bo taksówkarz uznał za dobry pomysł wyjazd z zatoczki, na przeciwny pas ruchu (zawracał), pomimo ciągłej... Zostawił żonę i córeczkę. Miał 37 lat. A ilu zginęło na służbie i po niej ? Jakoś tak chłodem powiało... ale nad pewnym sprawami nie przechodzę obojętnie. Bez względu na cenę. Cytuj 125x55x55 ogólnej rafy+50x45x45 konikarium - wspólny obieg "Powered by Twistman" - Twistman OB-200-EXT, Reaktor Wapnia Calc+ Reactor Medium + DI-500-60, 3x maxspect ethereal , bujane przez maxpect gyre, sterowane przez NEMO Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 (edytowane) Po tych ostatnich filmikach z polskimi psami ,bo policjantami to ich nazwać nie można to każdego takiego cwaniaka na pal nadziałbym na starym mieście dla przykładu nie dawniej jak kilka dni temu kolega mojego kolegi, policjant podczas interewncji dostał kulką w twarz.- http://www.polskatimes.pl/artykul/1013339,strzelanina-w-warszawie-policjant-ranny-w-czasie-interwencji-na-goclawiu-napastnika-zatrzymano,id,t.html?cookie=1 Szczęście że trafiła w policzek i wyszła szyją ale żyje-szpital teraz. Więc błagam, nie p.....l głupot, masz jaja to łap za szablę i pokaż jaki z Ciebie ZORRO . Chciałbym widzieć jak się zachowasz. Nie osądzajmy bo sami będziemy sądzeni. Ale co ja wiem, siedzę teraz za biurkiem .... i mi tam dobrze też już odpuszczam bo tylko następna wymiana zbędnych zdań będzie....polemizujta Edytowane 14 Października 2013 przez cop909 (wyświetl historię edycji) Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość nanokaczor Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Ten kto broni bandytów to albo sam jest bandytą albo nigdy w czapę nie dostał od grupy drechów, kiboli, skinów albo innych takich "bohaterów" co lubią napadać w 10 na jednego... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
cop909 Zgłoś Napisano 14 Października 2013 Ten kto broni bandytów to albo sam jest bandytą albo nigdy w czapę nie dostał od grupy drechów, kiboli, skinów albo innych takich "bohaterów" co lubią napadać w 10 na jednego... zgadzam się z Tobą w 100% Cytuj 730 w obiegu, Red Skim 200, HQI 3x150 - T5 2x 80,profilux III, AIO, IO, skały 28 kg i bez piachu..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
snajpa Zgłoś Napisano 14 Października 2013 (edytowane) Cop nie wiem co ma postrzelenie do rzucania bez powodu pijaczkiem po klatce, który nie przeszedł przez pasy i został skuty albo rzucanie chłopakiem o ziemie bo portfela nie chciał wyciągnąć i trzeba było jeszcze wsparcie do niego wzywać. Odpal jutuba wzorowego zachowania Twoich kolegów tam pełno, ale broń ich w końcu swoich się broni:P Edytowane 14 Października 2013 przez snajpa (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach