Walker Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2014 Marcin, jak tam testy? Testy trwają... Na dzień dzisiejszy mogę powiedzieć tyle ze oba filtry pracują bez zmian i jestem zadowolony. W morskim zbiorniku tez nic nie widać żeby było coś nie halo - co prawda ostatnio "poleciały mi kolory" ale to raczej wina tego że zmieniłem światło z LED na T5 a nie wody. W słodkim (Malawi) pyski trą się na potęgę wiec też wszystko gra Myślę że o jakimś sukcesie będzie można mówić po pól roku (i więcej) bo 3 mies to żaden wynik Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
twistman Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2014 Jeżeli by było wszystko w porządku, to osobiście uznam to za małą rewolucję w akwarystyce morskiej. Zmnejszenie kosztów codziennego utrzymania akwarium, dzieki czemu morszczyzna stanie sie jeszcze bardziej dostępna dla przeciętnego zjadacza chleba... Cytuj Display: OPTI 160x65x55h +sump: 185x47x40h +dołączany zbiornik podmiany 53x27x47h ATI SunPower 8x80W T5 + LED BAR, obieg DCS-12K, Skimmer TWISTMAN OB-200-EXT V2, Twistman Calc+ Medium Calcium Reactor ,Reactor ZEO-450-160, OpenFlow Filter 200+ 7L Siporax, MediaReactor FP-1 x2, cyrkulacja 3xTunze 6105 + 1x6095 + Vawebox 6055, Profilux 2EX .... i trochę innych :-)..... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość tuptus Zgłoś Napisano 18 Stycznia 2014 3 miesiące i 3 pojemniczki 10" dalej trzymają TDS na zerowym poziomie to tylko się cieszyć Ciekawe jak z ceną za ten magiczny filtr, oby nie w 4 cyfrach Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach