radek25 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 A z tym karmieniem z reki skrzydlicy to tak dosłownie czy w przenosni? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Raczej dosłownie gdyż stynka ma ok 5 cm i mogę swobodnie trzymać ją za ogon ,czasami też karmię szczypcami ,chyba że karmię małymi krewetkami to wtedy wrzucam do zbiornika i sama sobie wyłapuje . Parę fotek z przemiany imperatora oraz zwierzaków Edytowane 29 Listopada 2014 przez argento (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ironista Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Kurde, chciałem sobie obejrzeć zdjęcia, bo ten zbiornik od początku bardzo mi się podoba, ale mnie diabli biorą na ich rozmiar. Dlaczego zmniejszasz te zdjęcia do rozmiaru znaczka pocztowego? Psujesz całą radość oglądania. Edytowane 29 Listopada 2014 przez Ironista (wyświetl historię edycji) Cytuj I znowu zalewamy, i znowu i tak do usranej śmierci... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) Nareszcie hierarchia ustalona nr.1 ,,rekin,,wszystkie ryby ma w nosie nr.2 ,,skrzydlica,, oprucz rekina wszystkie ryby trzymają się na dystans zwłaszcza chepatus bo już nieraz zebrał nr.3 ,,sohal,, swoje wywalczył nr.4 ,,achilles,, rządzi nad resztą pokolców które jak morskie krówki jedzą z ręki wszystko ,ile zjedzą tyle wydalają i pięknie wyglądają i parametry podwyższają nie wiem gdzie w hierarchię wsadzić tych dwoje foty poniżej .Kot chce rybkę ,pies chce kota Edytowane 29 Listopada 2014 przez argento (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bartek123_1 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Genialne zwierzaczki, nie tylko te pływające tylko pozazdrościć Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kaer Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 fajna obsada to który jest tym końcem łańcucha pokarmowego Cytuj start 04.02.2014 120x60x60=432l sump 84l PS metis 2x150w whiteskim200 1xJebaoo 40wp DC6000 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ozeh Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Czy na zdjęciach to Cane corso ? Cytuj 140x70x70 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 (edytowane) fajna obsada to który jest tym końcem łańcucha pokarmowego Jak kot złapie rybkę droższą od siebie a próby już były to będzie to pies ,,argęto'' Czy na zdjęciach to Cane corso ? tak to błękitny cane corso Edytowane 29 Listopada 2014 przez argento (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arek_74 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Witam serdecznie . Będę w jastrzębiu ok 20 grudnia czy można by zobaczyć Twój zbiornik na żywo? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Witam serdecznie . Będę w jastrzębiu ok 20 grudnia czy można by zobaczyć Twój zbiornik na żywo? Oczywiście Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Supcio Sebastian Jak Achilles ? Brzuszek zaokrąglony ?? Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Supcio Sebastian Jak Achilles ? Brzuszek zaokrąglony ?? do grubasków go nie mogę zaliczyć ale jest dobrze jest agresywny i apetyt ma wilczy a zbiornik zaczyna się budzić po tej zmianie świateł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yarcio Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Jak zwykle kibicuje zbiornikowi i pupilowi mojego małego synka - w końcu muszę się do ciebie wybrać Cytuj Było - Yarcio na słono 260 Obecnie - Yarcio na słono 650 650 litrów w obiegu, Start 16.05.2013 40 kg LR +40 kg LS, Odpieniacz: Bubble King DeLuxe 250 Internal Oświetlenie ATI 8x54w Cyrkulacja Tunze 2x6105 + WP 40 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Supcio Sebastian Jak Achilles ? Brzuszek zaokrąglony ?? PW. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Adam160 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Achilles, sohal, rekin, hepatus... Brakuje zanclusa i moim zdaniem osiągniesz perfekcję jeśli chodzi o obsadę Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Jak zwykle kibicuje zbiornikowi i pupilowi mojego małego synka - w końcu muszę się do ciebie wybrać No dokładnie Achilles, sohal, rekin, hepatus... Brakuje zanclusa i moim zdaniem osiągniesz perfekcję jeśli chodzi o obsadę no był około pół roku był tak przepadzity za jedzeniem i niestety wyskoczył i pod HQI na belkę i to była chwila Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielu243 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Fajna psina, miałem 8 lat suczkę tej rasy. Cytuj Red sea max 250 ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 Fajna psina, miałem 8 lat suczkę tej rasy. ja też jestem zadowolony ma 1,5 roku to drugi udany pies. miałem rottwailera 11lat ale dobrze trzeba trafić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chmielu243 Zgłoś Napisano 29 Listopada 2014 W tej rasie, to główny problem jest z genetyką. Ciężko kupić psiaka z Włoch. Jest mega rodzinny, i co naj ważniejsze uwielbia dzieci. Niech się dobrze chowa psinka, tym bardziej że młodziutka Cytuj Red sea max 250 ........ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 30 Stycznia 2015 Nadszedł czas na zmiany, o rok szybciej niż planowałem. z powodu przymusowych prac remontowych poprzedni zbiornik musiał być przesunięty o 80 cm a że wyjęcie go było nie możliwe trzeba było go rozciąć i zastąpić nowym . najgorsze prace wykonane ścianki wyburzone zbiornik w częściach,nowa wylewka z mediami pod baniak gotowa teraz czekamy na stelaż i nowy zbiornik z sampem. zwierzakom trochę ciasno ale mam nadzieje że się obędzie bez strat. cdn Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Insider Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2015 to jaki nowy wymiar? Cytuj 400l,BM 250,2x250HQI+4x54w t5,3x6095, dsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2015 nowy baniak to 300x110x80 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edi Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2015 kiedy z wędką bedzie można wpaść? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
inmar Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2015 Mam obiecaną kąpiel w nim po próbnym zalaniu. Cytuj http://nano-reef.pl/...__1#entry380116 było http://nano-reef.pl/...__1#entry214523 było http://nano-reef.pl/...rojekt-nano-30/ było http://www.sma.org.p...tawiam+zbiornik było Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
argento Zgłoś Napisano 31 Stycznia 2015 10 luty ma być stawiany więc trza oblać przy zalewaniu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach