Driada0102 Zgłoś Napisano 15 Stycznia 2014 WITAM. Coś złego zaczęło się dziać z moim sacro. Nagle opadł na kamień, leży jakby gnił. Na nóżce ma coś dziwnego. Zawsze był duży, zrzucał skórę i był coraz piękniejszy. Co ma robić? Dodaje zdj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekPro Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2014 A jakie masz parametry wody? Jakie masz oświetlenie? Jak świecisz długo dziennie? Czy nie skracałaś ostatnio godzin świecenia? Cytuj Mój lasek wciąż rośnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mirekaju Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2014 Na nóżce ma coś dziwnego. Nie podjadają go ślimaki nagoskrzelne ? Cytuj MÓJ KAWAŁEK OCEANU: KoTm lutego 2013 trzy-lata-minely moje pierwsze akwarim Blekitna-glebia 1500 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2014 Na pewno parametry wody,jakieś światło liche, brunatna skała nie wiadomo czemu.To prosty koral. Czasem nawet w formie przybiera różne pozycje. Pokaż cały baniak to się wyjaśni. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszekk40 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2014 może należałoby podmienić wodę ? , zbadać podstawowe parametry a jak inne zwierzęta bo sarco pada raczej ostatni. na nodze widzę raczej gloniska to też daje do myślenia. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
ssj44 Zgłoś Napisano 16 Stycznia 2014 Może po prostu drzemkę sobie zrobił. Mój czasami też się kładzie, ale może tak mu pasuje, polipy wypuszcza więc chyba nie ma się czym martwić. To mocny koral i nie łatwo go zabić. Mój jak do mnie jechał zmarzł, woda miała 3 stopnie, po kilku dniach wrócił do siebie i ma się dobrze. A nóżka w twoim jest twarda, nie gnije? Daj zdjęcie całości i parametry. Cytuj http://akwariummorskie180.blogspot.com/ http://nano-reef.pl/...ok/#entry590815 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach