Skocz do zawartości
akvarius

Lepper i cała prawda o

Rekomendowane odpowiedzi

Proponuję poczytać program Nowej Prawicy. Likwidacja podatku dochodowego, zmniejszenie Vat do 15% to tylko niektóre postulaty. Oczywiście trzeba by drastycznie zmniejszyć też wydatki państwa więc pozwalniać mnóstwo urzędników, zaprzestać dotowania nierentownych dziedzin oraz wprowadzić ostre kontrole wydatków państwa. Oznacza to dla wielu utratę etatu urzędniczego oraz zero tolerancji dla leni czy darmozjadów. Jak sobie nie zapracujesz to nie będziesz miał. Ograniczenie przepisów do minimum, więcej swobód obywatelskich ale też zaostrzone kary za łamanie przepisów z karą śmierci włącznie. To jest na razie jedyna alternatywa do obecnej władzy. Zapraszam do głosowania w następnych wyborach. Naturalnie można też iść na łatwiznę i wyjechać z kraju, ale jak wszyscy wyjadą, to za 20 lat dominującą religią w Polsce będzie Islam a imieniem męskim Achmed albo Chan.

Wiesz tak jak pisalismy wczesniej. Program programem a po wyborach wszystko sie rozmywa. Komunizm w teori tez jest super a sam widzisz jak wyglada w praniu....

I nie przesadzaj z tym islamem. Blizej nam do prawoslawia niz do islamu hehe

Edytowane przez r_33 (wyświetl historię edycji)

IMG_6499.thumb.JPG.f2b8bb71553cbb14e9886a7a0f6407c6.JPG

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Obawiam się że kolega Artur, ma rację co do islamu.

Nagonka w mediach nie mała, ludzie zmęczeni tymi LGBT.

A islam daje od tego ucieczkę! Aktualnie gdzieś w kraju trwa rekrutacja.

Mała szklanka słonej wody, na dnie skały, w toni ryby i jakieś stwory. :-)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Naturalnie można też iść na łatwiznę i wyjechać z kraju, ale jak wszyscy wyjadą...

11lat temu to byla najtrudniejsza decyzja w moim zyciu. Na latwizne to brak wyksztalcenia I brak checi do pracy = socjal/bezrobocie I wszystko z Waszych podatkow. To bym nazwal "na latwizne"

Edytowane przez martinniemczyk (wyświetl historię edycji)

Pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ja byłem w Anglii 6 lat, dużo jeździłem też po Europie. Byłem np. we Francji, Niemczech, Belgii. Tam, gdzie partia socjalistyczna dochodzi do władzy i kraj daje zasiłki za darmo to momentalnie pojawiają się muzułmanie, którzy rozmnażają się jak króliki i za kilkadziesiąt lat opanowują cały kraj. Jesteśmy jedynym krajem w Europie jednolitym rasowo póki co, ale jeśli zaczniemy masowo wyjeżdżać to zaludnią nas ukraińcy, chińczycy itp. Co do partii to wspominana przeze mnie Nowa Prawica ma od 30 lat ten sam program i jednego lidera. Przez wiele lat był bojkotowany i niedopuszczany przez cenzurę (Janusz Korwin Mikke) ale ostatnio dzięki Internetowi popularność jego i partii rośnie, głównie dzięki osobom młodym, korzystającym z Internetu. JKM dostał się do Europarlamentu i nie zmienił poglądów więc nie piszcie, że jak wygramy to wszystko się rozmyje. Będzie za to więcej pieniędzy na tworzenie struktur, kampanie marketingowe, przekonywanie ludzi żeby szli do głosowania itp. Tylko partia z poza systemu może coś zmienić w Polsce, gdzie PO, PIS, SLD i PSL podzieliły się władzą i stanowiskami kilkanaście lat temu. Ci sami ludzie blokują rozwój kraju ustawiając przetargi żeby napychać swoje kieszenie. Zobaczcie jak w 10 lat rozwinęły się Chiny a co myśmy zrobili.

*** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin ***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do europarlamentu sie udalo i wspomniany przez Ciebie lider sypia sobie na obradach...

A w obecnych wyborach juz tak nie poszlo dobrze i za rok bedzie zapewne podobnie. Wedlug mnie to taki jednorazowy wybryk w stlu partii Palikota.

Ale moze sie pomyle i KNP wygra wybory i Polska bedzie krajem dobrobytu i dostatu dla wiekszosci ludzi.

Jezeli tak mialoby byc to chcialbym sie mylic.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Do europarlamentu sie udalo i wspomniany przez Ciebie lider sypia sobie na obradach...

A w obecnych wyborach juz tak nie poszlo dobrze i za rok bedzie zapewne podobnie. Wedlug mnie to taki jednorazowy wybryk w stlu partii Palikota.

Ale moze sie pomyle i KNP wygra wybory i Polska bedzie krajem dobrobytu i dostatu dla wiekszosci ludzi.

Pozdrawiam

Tak, udało się nam wejść do Europarlametu dzięki pracy tysięcy ludzi, którzy gonili po nocach i rozwieszali plakaty. Ja też wiele razy zasnąłem na szkoleniach jak nie spałem po nocach, bo robiłem ważniejsze rzeczy zamiast spać. To, że ktoś zasypia w dzień znaczy, że pracuje po nocach. Akurat wybory samorządowe pokazały nieznaczny wzrost poparcia, bo nie liczyły się głosy emigracji, gdzie mamy ok. 3% populacji Polaków oraz sdudentów, którzy w większości nie głosowali bo są zarejestrowani w miejscu zamieszkania. Gdyby je dodać to okazało by się, że mamy ok. 7-10% poparcia, które ciągle rośnie w miarę, jak przekonują się do nas nowi ludzie. Nasze reformy udało się wprowadzić w Kamieniu Pomorskim, gdzie człowiek z Nowej Prawicy na stanowisku burmistrza oddłużył miasto w zaledwie jedną kadencję, obniżył podatki i wyprowadził na prostą. Zwolnił przy tym wielu niepotrzebnych urzędników, więc to działa. Niestety mamy rządy demokracji w większość ludzi jest zbyt tępa żeby poszukać prawdy w Internecie więc będą wierzyć w to, co zobaczą w telewizorze. A w telewizji jest że Korwin śpi na obradach, zrzuca niepełnosprawnych w przepaść, nie dopuszcza kobiet do głosu, mówi że są głupie itp. Tępy naród to ogląda i potem takie są wyniki głosowania a świnie przy żłobie cieszą się na kolejne 5 lat urzędowania za wasze pieniądze. Nie wiem, czy ktoś wie, że Nowa Prawica chce zabronić finansowania partii politycznych z budżetu państwa? Ale o tym się w TV nie mówi. Więc te wszystkie ulotki co dostawaliście do skrzynek i billboardy były za wasze pieniądze. Ludzie z Nowej Prawicy robili kampanie za własne pieniądze, więc trudno jest konkurować jak inni mają ogromną kasę z budżetu. Jedno jest pewne, przy obecnym wzroście poparcia za rok wchodzimy do Sejmu i nie będziemy się zajmować marichuaną czy zdejmowaniem krzyży w urzędach czy prawami gejów jak wspomniana Palikociarnia tylko realnymi zmianami w ustroju państwa. Jak chcecie małej rewolucji to głosujcie na nas.

*** Wspieraj polski przemysł to Twoje dzieci nie będą musiały emigrować za pracą do Chin ***

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tak, udało się nam wejść do Europarlametu dzięki pracy tysięcy ludzi, którzy gonili po nocach i rozwieszali plakaty. Ja też wiele razy zasnąłem na szkoleniach jak nie spałem po nocach, bo robiłem ważniejsze rzeczy zamiast spać. To, że ktoś zasypia w dzień znaczy, że pracuje po nocach. Akurat wybory samorządowe pokazały nieznaczny wzrost poparcia, bo nie liczyły się głosy emigracji, gdzie mamy ok. 3% populacji Polaków oraz sdudentów, którzy w większości nie głosowali bo są zarejestrowani w miejscu zamieszkania. Gdyby je dodać to okazało by się, że mamy ok. 7-10% poparcia, które ciągle rośnie w miarę, jak przekonują się do nas nowi ludzie. Nasze reformy udało się wprowadzić w Kamieniu Pomorskim, gdzie człowiek z Nowej Prawicy na stanowisku burmistrza oddłużył miasto w zaledwie jedną kadencję, obniżył podatki i wyprowadził na prostą. Zwolnił przy tym wielu niepotrzebnych urzędników, więc to działa. Niestety mamy rządy demokracji w większość ludzi jest zbyt tępa żeby poszukać prawdy w Internecie więc będą wierzyć w to, co zobaczą w telewizorze. A w telewizji jest że Korwin śpi na obradach, zrzuca niepełnosprawnych w przepaść, nie dopuszcza kobiet do głosu, mówi że są głupie itp. Tępy naród to ogląda i potem takie są wyniki głosowania a świnie przy żłobie cieszą się na kolejne 5 lat urzędowania za wasze pieniądze. Nie wiem, czy ktoś wie, że Nowa Prawica chce zabronić finansowania partii politycznych z budżetu państwa? Ale o tym się w TV nie mówi. Więc te wszystkie ulotki co dostawaliście do skrzynek i billboardy były za wasze pieniądze. Ludzie z Nowej Prawicy robili kampanie za własne pieniądze, więc trudno jest konkurować jak inni mają ogromną kasę z budżetu. Jedno jest pewne, przy obecnym wzroście poparcia za rok wchodzimy do Sejmu i nie będziemy się zajmować marichuaną czy zdejmowaniem krzyży w urzędach czy prawami gejów jak wspomniana Palikociarnia tylko realnymi zmianami w ustroju państwa. Jak chcecie małej rewolucji to głosujcie na nas.

Artur i cieszy to, ze sa ludzie ktorzy sie staraja i moze dzieki takim jak Ty moze bedzie lepiej.

Co do spiacego lidera to akurat z netu wyczytalem hehe

Czyli wazniejsze sa plakaty od posiedzen europarlamentu???

Kazdy ma swoj rozum i robi jak mu sie podoba.

Ja polityka sie nie zajmuje i w takich dziedzinach to moglbys mnie polknac w calosci hehe

Nie obchodzi mnie to az tak bardzo jak Ciebie.

Wiec powodzonka Ci zycze i oby zylo sie lepiej - choc nie narzekam, ze mi zle. Choc jak wiadomo zawsze moze byc lepiej ale i slabiej. Wiec ciesze sie z tego co mam.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Co do spiacego lidera to akurat z netu wyczytalem hehe

Nic dziwnego , w necie i telewizji rzadko kiedy pokazują program KNP

Ruch narodowy w ogóle nie istniał w mediach.

Świadczy to tylko o nieuczciwości i nierównych szansach więc jaka to demokracja.

Ci obecni nie mają żadnego programu i każdy kto jest w telewizji mówi coś zupełnie innego od swojego kolegi który występuje w następnym programie lub na innej stacji.

Jedyny program to odwrotny do tego co mówią w kampanii i żarcie mirabelek ze szczawiem.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Wiecie co? Nie wiem moze i macie racje z tymi spiskami za spiskami itp.

Dlatego przestalem ogladac wiadomosci czy czytac glupoty na onetach, wp itp. Poczytam co najwyzej o Fc Barcelonie czy innym sporcie, nano-reef i glowa spokojna :)

Albo wole ten czas spedzic na zabawie z dzieckiem, czy pogapic sie w akwarium.

Jak pisalem wczesniej w obecnym systemie zle mi nie jest. Mieszkam na swoim. Wystarcza mi na pieluchy i jedzenie dla corki. Wielu moich znajomych ma slabiej. Wiec ciesze sie tym co mam.

Rzady rzadami ale to od nas zalezy jak sobie poradzimy w danych realiach.

Tyle.

Dla mnie temat zamkniety.

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ja byłem w Anglii 6 lat, dużo jeździłem też po Europie. Byłem np. we Francji, Niemczech, Belgii. Tam, gdzie partia socjalistyczna dochodzi do władzy i kraj daje zasiłki za darmo to momentalnie pojawiają się muzułmanie, którzy rozmnażają się jak króliki i za kilkadziesiąt lat opanowują cały kraj. Jesteśmy jedynym krajem w Europie jednolitym rasowo póki co, ale jeśli zaczniemy masowo wyjeżdżać to zaludnią nas ukraińcy, chińczycy itp...

Mowisz w wiekszosci o krajach, w ktorych juz kilka pokolen to trwa (glownie Anglia, Francja), choc w tym drugim to akurat mozna powiedziec o kilku miastach. Bardziej bym zwrocil uwage na to, ze sa to panstwa ktore same zasiedlaly sie w innych miejscach I kolonizowaly. Tubylcy mieli malo do gadania. Zaczela sie wymiana "rasowa" I takim cudem jest jak jest. Dlaczego my mozemy wyjezdzac do pracy, na studia, a inni nie?

Pozdrawiam

Marcin

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dlaczego my mozemy wyjezdzac do pracy, na studia, a inni nie?

Dlatego że Polacy nie protestują że chcą więcej władzy, nie chcą meczetów.

nie mówiliśmy o innych tylko o muzułmanach.

Około 20 samochodów zostało podpalonych, a cztery osoby zatrzymano w nocy z soboty na niedzielę na zachodnich przedmieściach Paryża. Protesty mają związek z egzekwowaniem we Francji zakazu zakrywania twarzy, m.in. muzułmańskimi zasłonami.

21.07.2013 15:33

15 września 2012, 8:22 Dzień gniewu muzułmanów. Protesty w kilkunastu krajach

Sura druga, wers 191:

„I zabijacie ich, gdziekolwiek ich spotkacie, i wypędzajcie ich, skąd oni was wypędzili (...) Gdziekolwiek oni będą walczyć przeciwko wam, zabijacie ich – Taka jest odpłata niewiernym!”

Sura czwarta, wersety 89 i 91:

„Oni by chcieli, abyście byli niewiernymi (...) a jeśli się odwrócą, to chwytajcie i zabijacie ich, gdziekolwiek ich znajdziecie”

Sura dziewiąta, wers 5: „A kiedy miną święte miesiące, wtedy zabijacie bałwochwalców, tam gdzie ich znajdziecie, chwytajcie ich, oblegajcie i przygotowujcie dla nich wszelkie zasadzki!

Tobie to odpowiada? to czemu nie możesz praktykować tam swoich wartości, religii ? spróbuj a obetną ci nożem głowę a 7 letnie dzieci będą oglądać i się cieszyć.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

w 2009 immam w Szwecji ogłosił że jak się "białym" nie podobają to mogą zrobić dżihad - będzie to rzeź jednej nocy.

A zobaczcie jak Dania wygląda, wszystkie drogowskazy, nazwy miast, wszystkiego, po arabsku opisane!

ciekawi mnie czy się "rodzimi" cieszą?

I dla czego nie wzięto do roboty, Polaków czy Ukraińców, tylko Kurdów itp.

Chorwaci mieli ich dość, i popędzili, a europa lepiej wiedziała!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Jedno jest pewne, przy obecnym wzroście poparcia za rok wchodzimy do Sejmu

chyba jak będą dni otwarte :)

Problem polega na tym że twój prezes ma gęmbe pełną frazesów. Od początku lat 90-tych i na szczęście za każdym razem jego partia w wyborach do sejmu dostaje czerwoną kartke.

Wysyłane z mojego GT-I9100 za pomocą Tapatalk 2

d4de0a021b7dcb2f19d2db8c778d364fu426a393.png

Wreszcie zdymisjonowana.....

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Panie radny Imperator dlaczego?.Jak już pan z muszką mi nie pasi to tępy ja już być ?Ja stanowczo protestować.

a może zmiana konstytucji by sie przydała ?dacie rade?

Jeśli partie nie będą finansowane z budżetu to biznes będzie finansował partie ,choć i tak finansuje poprzez lobbowanie ale jest mniejszy syf i tyle.Cosa nostra chłopie miły ,wiesz kto nami rządzi

Lata komunizmu zrobiły swoje oj zrobiły swoje od lewa do prawa, co za pustynia :wacko: jest chyba coraz gorzej :(

mam w nosie chiny i ich rozwój bo o nie taki rozwój chodzi.

W obecnym stanie wiedzy tylko łzy fałszywe nadają się do obróbki i dalszej produkcji. Łzy prawdziwe są gorące, wskutek czego bardzo trudno oddzielić je od twarzy. Po doprowadzeniu do stanu stałego okazało się, że są bardzo kruche. Nad problemem eksploatacji łez prawdziwych głowią się technolodzy.

Łzy fałszywe przed mrożeniem poddaje się zabiegowi destylacji, gdyż z natury są mętne i doprowadza się je do stanu, w którym pod względem czystości nie ustępują prawie łzom prawdziwym. Są bardzo twarde, bardzo trwałe i nadają się nie tylko do ozdób, ale także do krajania szkła.

to wszystko poszło za daleko,ciekawe co się jeszcze musi stać.

r33 masz sporo racji ale na zabawie z dzieckiem i gapieniu sie w akwarium nie naładujesz swoich baterii ,to nie będzie wiecznie trwało

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

komuchy i relikty poprzedniego systemu umierają powoli, resztę PiS wykończy za rok porannymi nalotami ABW. Będą zmiany czy komuś to się podoba czy nie. Raczej bez przewrotu czy rewolucji ale za sprawą dojścia do władzy nowego pokolenia młodych ludzi, narodowców (bardzo duży wzrost ostatnio). Do tej pory program PO polegał na tworzeniu stanowisk urzędniczych, bo każdy urzednik to 5 głosów na wyborach (cała rodzina głosuje, inaczej urzędnik traci pracę). Dlatego było zawsze do d*py, afery, przekręty ale i tak PO zdobywało poparcie. My tych urzędasów zwolnimy. Mówią o zielonej wyspie, a nasz sukces gospodarczy jest dlatego, że zadłużyliśmy się od wejścia do Unii 10x więcej niż Gierek pożyczył na budowę 3 miliona mieszkań, 10 elektrowni czy kilkuset fabryk, zelektryfikowaniu wsi. Co myśmy zrobili przez te 10 lat? kilka stadionów czy autostrad? Kogo one wyżywią czy komu dadzą pracę? A dług pozostanie i będziemy kwiczeć jak Grecja niedługo, jak raty zadłużenia zagranicznego będą większe niż PKB.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

to wszystko poszło za daleko,ciekawe co się jeszcze musi stać.

r33 masz sporo racji ale na zabawie z dzieckiem i gapieniu sie w akwarium nie naładujesz swoich baterii ,to nie będzie wiecznie trwało

Blik masz racje, tylko to co w cytowanym przez Ciebie poscie napisalem - napisalem poniekad po to , by dalej nie brnac w polemike z kolegami z forum. Nie znam sie za bardzo na polityce a Panowie oponeci jak widac to zyja tym cala piersia, sercem itp...

Wiec doszedlem do wniosku, ze nie ma co kopac sie z koniem. Z gory skazany na porazke. A w dodatku uwazam, ze rozmowy o polityce w naszym spoleczenstwie daza prawie za kazdym razem w jednym kierunku: na poczatku klotnia a potem roznie bywa...

Wiec nie chcialem juz w tym uczestniczyc.

Tyle. A obiecalem sobie, ze w tym temacie juz bede milczal.

Od feraz hehe

Pozdrawiam

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Pomacanthus Mr.Stoltzman podpisując w 1997r. nową konstytucje był z siebie bardzo dumny,wiesz dlaczego?

Jeśli nie będzie zmiany tego dzieła,nie będzie żadnych zmian,możesz tu sobie pisać nie wiadomo co,nic to nie da,ludzie mają serdecznie dość i chcą jakoś trwać,naprawde nie są tępi,taką retoryką daleko nie zajdziesz

Coś dla Ciebie

W 1993 r. IPN postawił przed sądem zarzuty byłemu prokuratorowi wojskowemu Wacławowi Krzyżanowskiemu, który żądał dla „Inki” kary śmierci. Oskarżony o udział w komunistycznej zbrodni sądowej, został uniewinniony w sądzie II instancji.

Bartoszewski, blokując pośmiertne odznaczenie dla Pileckiego, postąpił dla siebie logicznie. Bo może być tylko jeden bohater niemieckiego KL Auschwitz. I ma nim być Władysław Bartoszewski, który przebywał w picture-3.jpg

Maryla, sob., 20/03/2010 - 13:14

w głosowaniu w dniu 18 marca 2010 r.

Głosowanie było dniem hańby PO, gdyż partia o rodowodzie solidarnościowym głosowała wspólnie z ugrupowaniem o rodowodzie postkomunistycznym za zmianami w ustawie mającymi na celu doprowadzenie do faktycznej likwidacji dotychczasowych prac IPN pokazujących prawdę o ofiarach i zbrodniarzach w PRL.

można było by tak bez końca ale tez kończe temat

:welcome:

Edytowane przez blik (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

troszkę odbiegnę od waszego tematu!

Właśnie oglądam Prezydenta na "Polsat news"

(coś tu napisałem, ale postanowiłem kasować)

uważam że szanowny pan prezydent, kłamie celowo by odwrócić uwagę od sedna sprawy.

Robi z ludzi głupców!

http://demotywatory.pl/4422024/Zupa-z-obietnic-i-pieczen-wyborcza-w-sosie-platformerskim-podana-ze-sciema-a-na-deser-szczaw-i-mirabelki

Edytowane przez Diabeł prawdziwy (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Robi z ludzi głupców!

nie on jeden,diabeł,rzeczywiście dobrze że się zreflektowałeś,bo mógłbyś skończyć jak gościu z antykomora :yes .

Za publiczną obrazę prezydenta grozi do 3lat.

Ja sie pytam czy bredzisław nie obrażał będąc marszałkiem prezydenta śp.Lecha Kaczyńskiego, ostrzelanego w Gruzji twierdząc jaki prezydent taki zamach?dlaczego nie siedzi?

Odbijam piłeczke bronek, na Ukrainie dostałeś jajcem-jaki prezydent taki zamach :harhar: .

Odnośnie wyborów,bo się gotuje :rant: co zrobiły media mainstremowe wyśmiewając przez okrągły tydzień

PKW woła o pomste do nieba,dlaczego nie wyśmiewają sie sami z siebie,przecież to oni latami dawali parasol na takie wybory i kreowali taką a nie inną rzeczywistośc w tym wyborczą także.

i na koniec najlepsze, dla mnie coś nieprawdopodobnego , teraz bełkoczą po co powtórka wyborów przecież pisowcy wygraliście, o co wam chodzi?!!,hipokryzja to mało powiedziane

Tak jak powiedziałem,trzeba radykalnych zmian,zmian konstytucji, sejmu bezwzględnie większościowego bez oponentów inaczej będzie coraz gorzej,kraj jest na skraju zapaści i czarno to widzę,kto nami rzązi tak naprawde wyszło w tych wyborach ,już nawet beż żadnej ściemy.

Sądy moi drodzy,niezawisłe sądy a dlatego niezawisłe bo nigdy nie zawisną, upiory z przeszłości.

karawana jedzie dalej,grilujmy i bawmy sie dalej :playing w tym syfie.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Tyle słońca w całym mieście

Nie widziałeś tego jeszcze

Kopacz! O Kopacz!

Szerokimi ulicami

Niosą szczęście nam wybrani

Kopacz! O Kopacz!

Wybaczcie :baby:

50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys,

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

katolicy jak katolicy, ale to co w europie się dzieje to aż dziwne. W Dani większość kierunkowskazów po arabsku opisana.

na wyspach robią co chcą. Tylko coś tam w szwabii nie pykło, i władza jakieś protesty rozpędziła.

A najlepiej to Australia postąpiła, "jak się wam nie podoba to wracajcie z kąt przyjechaliście" no i Japonia nie daje obywatelstwa islamistom.

Europa czci i karmi tych "lucyferian", wyznawców "pana jutrzenki"

Podobno Żydowscy kabaliści przepowiadali że do tego dojdzie. Chętnie bym się sam dowiedział jakim cudem? mogli wiedzieć?

Wie ktoś??

Jest swiatełko w tunelu,odnośnie islamizacji w europie,otóż zawsze zastanawiałem się jak np.taka monarchiczna Arabia radzi sobie z potencjalną opozycją choć może opozycja to za dużo powiedziane i tyle lat rządzi autorytarnie ,hegemonistycznie i zajarzyłem dlaczego yankesi dostali glejt na bombardowanie baz ISIS.pomijając koligacje Bushowo-AL Saudyjskie

W skrócie genealogia upadku państw monarchiczno-religijnych,czyli jak powtarza się historia i czego speniali

Arabia-reżym ,dyscypilna,policja religijna-wahabici -AL-KAIDA,ISIS,powstanie państwa islamskiego na terenach okupowanych np.Syriii dojście do władzy dyktatu przywódców religijnych z pominięciem monarchi,czyli wąż zżera własny ogon ale zanim to się stanie upłynie jeszcze dużo czasu ,dużo krwi ten padoł łez jeszcze pochłonie.

Coś drgnęło w świecie muzułmańskim głownie dzięki netowi,ale to długi proces,swoją drogą idą święta chciałbym zaapelować do szanownych forumowiczów o udział i wpłaty na Syrie,kto ile może

https://www.google.p...lWYB2363_McB02g

635300572825401123.jpg

Ten chłopczyk przed śmiercią miał powiedzieć: Wszystko powiem Bogu!

20140222_MAP003_0.jpg

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To dla tych co nadal wierzą w PO http://antykomor.pl/

Dla mnie najlepszy jest artykuł o jego szlacheckim pochodzeniu!

Swoją drogą ciekawe jak teraz czuje się "czerwona, zet-owska stokrotka" Kpiła z Leppera, a tu teraz wszędzie, w mediach o tych więzieniach!

Naród pewnie nie pamięta!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Z tej strony sie dowiedziałem

Komorowski nadal droższy w utrzymaniu od brytyjskiej królowej!

Utrzymanie dworu królowej Elżbiety II jest o 5 milionów złotych tańsze niż świty tak zwanego (p)rezydenta Bronisława Komorowskiego aka Mistrza Lewatywy i Naczelnego Analfabety Kraju. Na Bronka i jego dwór podatnicy wydają rocznie nawet 171,5 mln złotych!

Raz wszedłem na tą strone ale więcej jej nie otworze , po co sie denerwować, skromności nie można mu odmówić.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ben zamiast powielać półprawdę poczytaj sobie w internetach ile dwór w WB zarabia na siebie.

Zacznijcie pisać o faktach a nie o półprawdach.

"Wszystko co słyszymy jest opinią, nie faktem. Wszystko co widzimy jest punktem widzenia, nie prawdą." Aureliusz

Nowe 730L

Stare 470L

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Ben zamiast powielać półprawdę poczytaj sobie w internetach ile dwór w WB zarabia na siebie.

Zacznijcie pisać o faktach a nie o półprawdach.

Dobre !! naprawdę dobre!

Większość z tych dany to dane historyczne i ze źródeł wielu badań.

Wiem że większość ludzi sądzi że Wyborcza to eter prawdy, tak jak i TVN.

Na szczęście do IPN jeszcze "resortowcy" się nie wdarli!

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.