zachu Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2014 Hej. Ktoś z was trzyma u siebie chalice? Jakieś porady ? Co one lubią? Jakie światełko I poziomy nutrientow? ... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Damian07 Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2014 jak każdy lps koral lubią czysta wodę i światło ,ale nie za silne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2014 plus to, że potrafi wypuścić bardzo długie polipy i poparzyć inne korale, ktore sa na "zawietrznej" Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zachu Zgłoś Napisano 12 Kwietnia 2014 @Damian z tym swiatłem, to jaką moc i jaką barwe, zdaje sie ze bardzo niebiesko bo chaice to chyba głeboko żyją na rafie, a czystość jak byś okreslił w liczbach? @Tester , dobrze wiedzieć, nie wygladaja na takie ktore by mogly dugie polipy wysyłać. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
zachu Zgłoś Napisano 27 Kwietnia 2014 No I nie wiem jak z tym światłem bo niektóre troszkę zbladły. Powinienem przesunąć je do cienia? Czy więcej niebieskiego dodać? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach