Skocz do zawartości
michalzgierz1989

Jednolita niebieska plexa w Łodzi ??

Rekomendowane odpowiedzi

Objeździłem wszystkie markety budowlane i jedyne co mieli to przezroczyste, nic niebieskiego nie było kiedyś Pamiętam że w Castoramie bywały ale teraz też już nie ma, a Jeżowiec mi zmasakrował tą folie Akwarystyczną i muszę coś sztywniejszego włożyć w Panel, żeby to jakoś wyglądało a Po Aledrogo też mi się nie chce klikać lepiej by było gdzieś na miejscu takie coś upilnować, jak ktoś ma jakiś pomysł gdzie taka Plexa by w Łodzi była to niech się nim podzieli

Edytowane przez michalzgierz1989 (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Również polecam ten sklep dwie siedziby jedna na maratońskiej druga w okolicy limanowskiego. Jedyny problem że częściej chcą sprzedać fragment cięty przez cały arkusz szerokość lub długość, ale zdarza się że mają ścinki i można kupić mniejszą formatkę.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W akcesie skasują cię jak za zboże, polecam vplex Łukasz...z Łaskowic. Docina co do 1 dziesiątej milimetra, w akcesie gosc mi powiedział ze docinają z dokładnością 1/2cm..przy budowie pokrywy u mnie to byla duża różnica

Sent from Windows Phone using Tapatalk

Akwarium nr 1: 120/60/55 

Akwarium nr 2: 90/50/50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Sprawdź w Castoramie na Piłsudskiego, tam często kupuję i praktycznie zawsze są dostępne.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

W akcesie skasują cię jak za zboże, polecam vplex Łukasz...z Łaskowic. Docina co do 1 dziesiątej milimetra, w akcesie gosc mi powiedział ze docinają z dokładnością 1/2cm..przy budowie pokrywy u mnie to byla duża różnica

Robiłem u nich pod zamówienie obudowę i nie było problemu z docięciem co do milimetr... :whistle:

8858_9098.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

@ Michał

Tutaj aukcje vplex:

http://allegro.pl/listing/user/listing.php?us_id=16361454

Tutaj telefon: 605 588 578 (Łukasz)

https://www.google.pl/maps/dir/Zgierz/51.7113128,19.3640119/@51.7347708,19.3945079,13z/data=!4m9!4m8!1m5!1m1!1s0x471bb5d3c9c6be47:0xa0c35792350c40e0!2m2!1d19.4060704!2d51.8550576!1m0!3e3?hl=pl

Zadzwoń do niego zapytaj o cenę i możliwość odbioru, zakład jest obok domu więc nie ma problemu z odbiorem w godzinach jakie Tobie pasują. Tylko zanim pojedziesz to zadzwoń.

@Szarmon

No widzisz a ja dzwoniłem, a następnie pojechałem osobiście i dostałem zupełnie inną informację niż Ty piszesz. Jeszcze, żeby było jasne Akces na maratońskiej to zupełnie inna Akces z limanowskiego...chociaż nazwa ta sama.

Informacja o docięciu co do 1/2cm pochodziła od właściciela firmy, pamiętam tę rozmowę jak dziś...aż mnie wbiło w ziemię, jednym moim wytłumaczeniem dla takiej obsługi klienta była myśl, że oni się pierdołami i docinaniem 14 klocków na akwa 90x50cm nie bawią i robią dużo większe zamówienia na reklamy większego formatu.

Akwarium nr 1: 120/60/55 

Akwarium nr 2: 90/50/50

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To naprawdę dziwnie ,bo u mnie nie było najmniejszego problemu z wykonaniem formatki takiej jaką potrzebowałem.

Nie wiem gdzie Ty byłaś, ale ja pojechałem na ul.Piekarską i może tam nie maja z tym problemu... :rolleyes:

Widocznie miałeś po prostu pecha... :p

Ja ogólnie byłem zadowolony z usługi :strutin Noo...może po za terminem wykonania - tydzień... :wallbash:

8858_9098.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

To naprawdę dziwnie ,bo u mnie nie było najmniejszego problemu z wykonaniem formatki takiej jaką potrzebowałem.

Nie wiem gdzie Ty byłaś, ale ja pojechałem na ul.Piekarską i może tam nie maja z tym problemu... :rolleyes:

Widocznie miałeś po prostu pecha... :p

Ja ogólnie byłem zadowolony z usługi :strutin Noo...może po za terminem wykonania - tydzień... :wallbash:

Dziwne. Ja na Piekarskiej docinałem formatki ze spienionego PCV. Czas realizacji 20 minut. :baby:

Pozdrawiam. Roman (Dawniej BAU)

150x50x50, sump 120 l,+zbiornik techniczny 80 l,  oświetlenie-ledy Cree 108W + 2x 54W t5, Aqua Nova 6500, 1xJVP 102+jebao 40,odpieniacz stożek made in sebastek i cała reszta zalane 10.02.2011. Obecnie prawie fisch only

Nigdy się nie tłumacz, przyjaciel tego nie potrzebuje a wróg nie zrozumie

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dziwne. Ja na Piekarskiej docinałem formatki ze spienionego PCV. Czas realizacji 20 minut. :baby:

Mi dodatkowo wykonywali otwory pod wentylatory i załamywali boki o 90* .Z reszta odesłano mnie do działu reklamy ,bo oni takie projekty wykonują.Same docinanie formatek wykonują od reki :)

8858_9098.png

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.