Ewa27 Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 Witam. Powiedzcie czy ukwiał może ot tak zniknąć w akwarium? Miałam dosyć długo Heteracisa karmiony siedział na swoim miejscu, aż do środy kiedy to zniknął. Wszystko inne ma się dobrze tzn. korale i ryby. Bo gdyby padł to zapewne byłby niezły syf a jego nie ma. Zachodzę w głowę co się stało nie wyglądał żeby miał zejść. Trochę to dziwne. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Walker Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 Jakie masz ryby? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewa27 Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 W akwarium jest żółtek, xanthurum, lituratus, idol, błazny, hexa, decora, salarias, i dwa mandaryny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
radament Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 a przypadkiem nie wlazł pod skały ? miałem przypadek, że ponad tydzień siedział pod skałami bez dostępu światła i potem wrócił na swoje miejsce wstaw fotkę akwarium Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 (edytowane) A Ty masz te wszystkie ryby w 110 litrach? Może się będził i wlazł pod skały Edytowane 4 Maja 2014 przez bober6662 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ewa27 Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 Witam. Ja nie mam 110 litrów ale dużo większe a fotki jutro zrobię bo światło już zgasło. Wszystko ma się dobrze parametry w ryzach trzymane. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
laskamen Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 Na pewno się gdzieś schował, bo jak by padł to byś miął bałagan w akwarium i na pewno byś widział, że coś się z nim stało Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
janusz-pśl Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 Ewo nie stresuj się, na pewno pojawi się po spacerze. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 4 Maja 2014 mój mały zielony quadri upodobał sobie wylot rury z obiegówki,od 2 tygodni widzę go raz dziennie jak się wychyla z prądem wody Jak wyłączę pompę to wyjdzie i siedzi obok,jak włączę włazi do środka-może tam poszukaj swojego Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach