majster222 Zgłoś Napisano 29 Czerwca 2014 Dzisiaj jak? Ja stawiam Holandię aczkolwiek Meksyk może coś namieszać Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 1 Lipca 2014 Argentyna wymęczyła a spodziewałem się że padnie pare bramek,o mały włos i byłyby karne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 2 Lipca 2014 (edytowane) No i po 1/8 finałów:) Dawno chyba tak nie było, że bez żadnej niespodzianki odbyły się mecze. Zwycięzcy grup grają dalej. Teraz aż dwa dni przerwy - jak żyć - jak żyć hehhe Według mnie najlepiej póki co prezentuje się Kolumbia, tylko że biedaki wpadli na Brazylię i nie wydaje mi się, że przejdą dalej;/ Argentyna - patrząc na drabinkę ma teoretycznie łatwą drogę do półfinału, bo potem raczej Holandia (no chyba, że Argentyna nie pokona Belgii - a ta gra naprawdę dobrze). Tak czy siak czuję finał Brazylia - Argentyna. Edytowane 2 Lipca 2014 przez r_33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
luft Zgłoś Napisano 2 Lipca 2014 Cytuj LED Maxspect, Tematy lufta Salarias allegro (sklep Salarias) baner NanoReef www.mariuszfrej.com Moje szkła: 80 l (105 w obiegu)- ReefMax, start 10 sierpnia 2010, 90% sucha skała, II) 360 l (ok. 470 l w obiegu) start VI 2012 - 100 % sucha skała, . Akcja Pajacyk - kliknij proszę! Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
arni Zgłoś Napisano 3 Lipca 2014 wg mnie finał Niemcy - Holandia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 No i co i co jak myślicie? Już prowadzą.... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 a ja myślę że Francuzi wygrają Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Nie ma szans,Niemcy są lepsi. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Nie ma szans,Niemcy są lepsi. wcale nie są tacy dobrzy poniżej średniej dla mnie dobrze gra tylko Holandia i Columbia a reszta to przeciętniaki i mecze takie flaki z olejem Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Komarek Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Ja widzę w finale Holandię. Niemców w meczu o 3cie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Liczą się bramki,a nie jak kto gra,Francja wraca do domu. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Piotr-ek Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Ja liczę że Kolumbia powiezie Brazylię. Liczę też na kolejny fajny występ młodego James'a. A Niemcy jak zawsze po kroczku po kroczku..... ależ ja ich nie lubię...wwrrrr Cytuj 666 w obiegu Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Tez licze na Kolumbie - druzyne prezentujaca najladniejszy futbol na mundialu. Ale niestety mysle, ze jak zle bedzie szlo Brazylii to "ściany jej pomogą" - niestety... A jutro kibicuje Kostaryce choc watpie, zeby dali rade Holendrom. Natomiast w drugim meczu kibicuje Argentynie. Kibicuje Barcelonie i dlatego heheh Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bober6662 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Jak dla mnie jeden z najsłabszych mecz Francji,a i Niemcy też szału nie robili na boisku. Następny mecz będzie moim zdaniem pozegnaniem z mundialem dla Brazyli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Hulk Oscar Neymar ;] Ciekawe czemu Felipao postawił na Maicona ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
hernio Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 A moi faworyci na dzień dzisiejszy to Kolumbia-Belgia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Panoramiks200 Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Ole zaczyna się strzelanie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 4 Lipca 2014 Jakas zestresowana ta Columbia i jak tak dalej beda grac to lipa Jakas zestresowana ta Columbia i jak tak dalej beda grac to lipa Sedzia to jakis oszołom Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 (edytowane) No i mamy pary półfinałowe:) Dawno na mundialu nie było, tak że nie ma żadnych praktycznie niespodzianek (poza Hiszpanami, Włochami w rozgrywkach grupowych). Wszyscy zwycięzcy grup awansowali do ćwierćfinałów (nie pamiętam takiego przypadku). W półfinale grają drużyny, które miały własnie walczyć o puchar (tylko tych Hiszpanów brakuje). Wydaje się, że Niemcy są minimalnym faworytem. Brazylia bez Neymara i Silvy - to duże osłabienie. W drugim półfinale ciężko mi wskazać faworyta. Argentyna gra coraz lepiej - mądrzej. Holendrzy natomiast po meczu z Kostaryką muszą sobie poprawić celowniki, bo tyle setek co mieli i nie wykorzystać żadnej - szok. Co by tu nie napisać finał Brazylia - Argentyna coraz bardziej realny. Jeśli by Argentyna wygrała Mundial - to też już wiadomo kto otrzyma złotą piłkę - choć ta setka z Belgią - maskara jak on tego nie wykorzystał Jeśli Argentyna ma zgrać w finale i go wygrać, wszystko praktycznie może zależeć własnie od niego, bo niestety Di Maria już chyba nie zagra na tych mistrzostwach (wcześniej stracili Aguero). A jeszcze tak co do meczu Argentyna - Belgia - tzn chodzi mi o komentowanie niezastąpionego "Szpaka" Dzięki niemu i Maradone mieliśmy na boisku hehhe Ciężko się go już czasami słucha. Dla mnie najlepszy komentarz daje Laskowski. A jakie są wasze typy na półfinały?? Pozdrawiam Edytowane 6 Lipca 2014 przez r_33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Holandia wygra,po prostu im się należy za tamten finał 4 lata temu i teraz szczęście będą mieli oby. Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Należy to sie Niemcom za 4 półfinały MS z rzędu Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 Należy to sie Niemcom za 4 półfinały MS z rzędu jakie 4 półfinały? ostatnie to 2 półfinały z których nie wyszli i w 2002-gim finał który przegrali 2:0 Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kroczek Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 należy to się Polsce za deszcz w 1974 Cytuj OPTI 100x50x50 + sump 80x30x30, IS-200; Jebao DCT6000 na 60-80%; ATI Sunpower Dimmable 8x39W; Eheim Jager 200W; Maxspect Gyre XF 130 + Tunze; Żywy piach Nature's Ocean, LR + RRR, Sól FM/Colombo, Bakterie Bio Gro, BioPellets NP XL, Balling klasyczny na prochach FM, do tego coś tam od Knopa i KZ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 no właśnie ale może i dobrze że teraz nie gramy bo nie wiadomo w jakich koszulkach by wyszli z orzełkiem czy bez znowu byłby problem Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kosiarek84 Zgłoś Napisano 6 Lipca 2014 2002. 2006. 2010. 2014 cztery półfinały z rzędu:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach