mars79 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 (edytowane) Witam czy możecie mi napisać czemu odpeniacz tak wygląda, zmieniłem odpieniacz na aqua medical blue 1000 i zauwazyłem ze po 1 dniu tak wyglada , poprzedni miałem skimer PS130 Edytowane 20 Czerwca 2014 przez mars79 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 a jak ma wyglądać przecież tam jest caly syf z akwarium Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matus Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 Trzeba go co 3-4 dni wyłączyć i wyczyścić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 Trzeba go co 3-4 dni wyłączyć i wyczyścić Co 3-4 dni wyłączasz i czyścisz odpieniacz? wow! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Sygen Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 wystarczy przy opróżnianiu kubka a w 3 dni to może z połowę urobku będzie więc około co tydzień Cytuj Moje akwarium Szkło 124x55x50,sump,cyrkulacja 2x Tunze 6095,obieg Tunze Pompa Silence 1073.040 ,odpieniacz diy na pompie Tunze - Hydrofoamer Silence 9420.040, oświetlenie led cree diy Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars79 Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 ja go czyszczę tylko zmieniłem odpieniacz i widzę coś innego niż w tamtym , to znaczy ze odpieniacz dobrze sobie radzi i jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 19 Czerwca 2014 Edytuj pierwszy tytuł aby więcej mówił o zawartości wątku Dalej nie rozumiemy Twojego pytania. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars79 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 nie wiem co tu nie rozumieć , pytałem czemu odpieniacz jest taki brudny , ponieważ zmieniłem na inny a poprzedni tak mi nie pienił , dostałem odpowiedz i ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszekk40 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 hehe dobre. Kolega w dalszym ciągu nie za trybił. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars79 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 rozchodzi się o tytuł ? bo naprawdę nie wiem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 tak - o tytuł. Chodzi o to, aby więcej mowil o zawartosci wątku. Regulamin pkt 3 > http://nano-reef.pl/topic/18642-regulamin-forum-wazne-przeczytaj/ To samo zreszta zrób w wątku o cyjano Pozdro Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
leszekk40 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 Tak,tak. W tytule powinna być przynajmniej wskazówka czego konkretnie temat będzie dotyczył . W Twoim przypadku np. " brudny odpieniacz " czy cos w tym stylu . pozdrawiam i wybacz ten mały żarcik z trybkami Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
martinniemczyk Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 Wyobraz sobie szklana cysterne z szambem. Teraz ja Ci sie pytam, dlaczego cysterna w srodku jest brudna? Zmieniles odpieniacz I pracuje Tytul bardziej sprecyzuj, a swojego pierwszego posta popraw, bo po jakiemu to jest? ("... wole jak ktos bardziej sie wypowiedzial... ) Pozdrawiam Wysłane z mojego GT-N7100 przy użyciu Tapatalka Cytuj Pozdrawiam Marcin Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars79 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 dzięki za odpowiedz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mike.t Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 Czasami umiejscowienie odpieniacza uniemożliwia dostanie się nawet do kubka. Co wtedy ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
mars79 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 odpowiem ci na pytanie - nie wiem , będę wtedy myślał co zrobić ale na dzień dzisiejszy jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jarek35 Zgłoś Napisano 20 Czerwca 2014 Ściągnij kubek i wyczyść. Ja czyszczę raz w tygodniu przy podmianach wody. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach