AgaZ Zgłoś Napisano 28 Września 2014 gdzie kupiłaś skałę? Muszę dokupić parę kilo, ostatnio kupiłam w eRybce, ale jestem zawiedziona. Piszą, że fajna jest w Acroporze Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 28 Września 2014 Skale kupilam 4lata temu u mnie w miescie po jakims czasie dokladalam troche z erybki-nie narzekam Aga- zapodaj link:) z checia obejrze twoje cacko Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 28 Września 2014 Mam skale z rybki i jest całkiem spoko. Napisz cos o tym akwa. Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 28 Września 2014 No ale co mam pisac...Akwarium jak akwarium Co Cie interesuje Tigr ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 28 Września 2014 cześć wrzuć jeszcze jednego ukwiała,najlepiej dwa to postawisz kropkę nad i Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 28 Września 2014 (edytowane) Co mnie interesuje? Wszystko ;p i pewnie nie tylko mnie. Co tam trzymasz w sumpie itp ;D Ps. Z ukwialami to bym uwazal , lubią podróżować po cyrkulatorach. Edytowane 28 Września 2014 przez Tigr123 (wyświetl historię edycji) Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 28 Września 2014 (edytowane) cześć wrzuć jeszcze jednego ukwiała,najlepiej dwa to postawisz kropkę nad i Twoj post zabrzmial conajmniej dziwnie..masz cos kakretnego na mysli?Nie chcialbym by zrobilo sie niesmacznie..a powoli zaczyna sie tak robic Jak ukwial wedruje,to znaczy ze nie odpowiadaja mu zmiany zachodzace w biologi. Moje ukwialy siedza na miejscu od samego poczatku ( w tym po podziale) W sumpie mam piach,pompe,swiatlo,skalki troszku ... I odpieniacz Edytowane 28 Września 2014 przez Miss-Colen (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 28 Września 2014 no pewnie że mam,jestem wielbicielem ukwiałów moim zdaniem dodają uroku a akwarium masz Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 28 Września 2014 Ale jesteś tajemnicza chodzi konkretnie o to http://nano-reef.pl/topic/48773-metryczka-nowicjusza/ Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 28 Września 2014 no pewnie że mam,jestem wielbicielem ukwiałów moim zdaniem dodają uroku a akwarium masz nie pozostaje Ci nic Innego jak zasiedlic swoje akwarium ukwialami,skoro tak je wielbisz Ale jesteś tajemnicza chodzi konkretnie o to http://nano-reef.pl/topic/48773-metryczka-nowicjusza/ Metryczke to ja mam obowiazek wypelnic w urzedzie po urodzeniu dziecka-tak tez zrobilam. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 28 Września 2014 I ja tez wypelnialem :] no cóż nie chcesz zdradzić tajemnicy nie musisz. Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 28 Września 2014 Tigr jak ci się zdaje, bo ja mam wrażenie że rozmawiamy z facetem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 28 Września 2014 Mam jaja wieksze niz Wy... Nie mam co komu zdradzac ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 28 Września 2014 Kobieta czy nie, strasznie tajemnicza. Ogólnie akwarium spoko troszke tylko zdjęcia niewyraźne ale kto by się tam czepial :-) pozdro Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 28 Września 2014 Kobieta czy nie, strasznie tajemnicza. Ogólnie akwarium spoko troszke tylko zdjęcia niewyraźne ale kto by się tam czepial :-) pozdro Daleko nie masz,wez sprzet sfotografuj i uwierz skoro masz "ale" Dosc ok. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tigr123 Zgłoś Napisano 28 Września 2014 (edytowane) Ja nie pisalem ze mam jakieś ale nie mi to oceniać. Za daleko mam. Edytowane 28 Września 2014 przez Tigr123 (wyświetl historię edycji) Cytuj 465L 130x65x55h + sump 200L 100x50x40h. JEBAO 2xRW8. Grzałka 2x200W. Obieg AC6500. Oświetlenie 4x54w T5 + led 120w + 160w. Odpieniacz DIY 160 na 9420.040, DSB 50x43x10h. Sól BT SPS, LS 18kg, LR 70Kg Korale: Poccilopora damicornis, Caulastrea (curvata, furcata, echinulata), 2 x Eyphylia Paraancora, Stylophora fioletowa, Ukwiał piaskowy, Acanthastrea lordhowensis, Blastomussa wellsi, Montipora digitata zielona, Duncanopsammia axifuga, Echinophyllia, Akropory Ryby: Amphiprion ocellaris. Labroides dimidiatus, Lysmata boggessi, turbo, Nassariusy, Tectus, Jeżowiec mespilia globulus, Calcinus laevimanus, Cryptosentrus leptocephalus, Paracanthurus Hepatus, Pseudanthias squamipinnis, Valenciennea sexguttata, Chelmon, Zebrasoma velifer Identyfikacja Stare 180 Nowe 460L Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgaZ Zgłoś Napisano 29 Września 2014 Skale kupilam 4lata temu u mnie w miescie po jakims czasie dokladalam troche z erybki-nie narzekam Aga- zapodaj link:) z checia obejrze twoje cacko w odpowiedzi na Twoje Pytanie oto moje tymczasowe skromne akwa 350L, 720L jest już rozpoczęte i niedługo odpali mam dopiero od ok 2 lat uwielbiam euphylię mam 8 odmian i oczywiście ukwiały co widać parametry mam standardowe, raczej wzorowe żadne choroby się nie czepiają ogólnie jestem pozdrawiam Agnieszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 29 Września 2014 Aga- parametry to Twoja sprawa Zazdroszcze wiekszego litrazu i trzymam kciuki za sukces Ps. euphylie ubostwiam 8 odmian- niezle ! Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgaZ Zgłoś Napisano 29 Września 2014 tak każda inna doszły mi jeszcze dwa zielone ukwiały quadricolor dzięki również życzę sukcesów Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Beowulf Zgłoś Napisano 29 Września 2014 (edytowane) Witam serdecznie oba akwaria są piękne aż zazdroszczę u mnie na razie wszystko prawie już zrobione dziś lampę robiłem mam nadzieje że kiedyś i moje akwarium będzie tak wyglądać jak u szanownych pań Edytowane 29 Września 2014 przez Beowulf (wyświetl historię edycji) Cytuj . Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 29 Września 2014 Witam serdecznie oba akwaria są piękne aż zazdroszczę u mnie na razie wszystko prawie już zrobione dziś lampę robiłem mam nadzieje że kiedyś i moje akwarium będzie tak wyglądać jak u szanownych pań Witam Czas szybko leci,nim sie obejrzysz banka bedzie kwitnac Dzieki za mile slowa i zycze powodzenia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Artur Tokajuk Zgłoś Napisano 30 Września 2014 No no fajne akwaria dziewczyny to i dziewczyny zapewne bardzo fajne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 30 Września 2014 (edytowane) Witam Czas szybko leci,nim sie obejrzysz banka bedzie kwitnac Dzieki za mile slowa i zycze powodzenia Edytowane 30 Września 2014 przez Miss-Colen (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AgaZ Zgłoś Napisano 30 Września 2014 witam ponownie używałaś na start bakterii? jeżeli tak to jakich? pozdrawiam Agnieszka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Miss-Colen Zgłoś Napisano 30 Września 2014 (edytowane) Hej - tak uzywam i uzywalam MICROBE-LIFT Special Blend - smierdza jakby sie trol zesral , to tak na marginesie Edytowane 30 Września 2014 przez Miss-Colen (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach