NAP Zgłoś Napisano 5 Maja 2019 23 minuty temu, chwialek napisał: w akwarystyce morskiej trzeba wykazywać się cierpliwością to Ci się udało...taki swoisty test na akwarystę...jak wytrzyma do kolejnego wydania to się nadaje Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
TMK Zgłoś Napisano 5 Maja 2019 tak, i powinna być dołaczona darmowa próbka węgla Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
SgtOddball Zgłoś Napisano 5 Maja 2019 Mniej więcej taką odpowiedź otrzymałem na zapytanie telefoniczne... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 5 Maja 2019 poprzednie numery też wyszły z solidnym opóźnieniem, wtedy tłumaczono to jakimiś problemami z wydrukiem Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
NAP Zgłoś Napisano 20 Maja 2019 do mnie właśnie dotarł:) Cytuj Nadwiślańska Rafa Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
norbi2222 Zgłoś Napisano 20 Maja 2019 Właśnie kupiłem w Empiku. Na czerwiec zapowiadany jest nr 2, - "W sprzedaży od czerwca 2019" Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 6 Czerwca 2019 Ja właśnie zamówiłem prenumeratę bo nie było w dwóch empikach Kolejny pewnie ukaże się na początku września Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Słony leszcz Zgłoś Napisano 10 Października 2019 No to pora na standardowe pytanie w tym temacie Ktoś coś wie, zna jakieś plotki, kiedy można się podziewać numeru 3/2019 (teoretycznie "wrześniowego")? Cytuj http://nano-reef.pl/forums/topic/102607-to-jeszcze-będzie-ładna-kosteczka/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach