MAREK75 Zgłoś Napisano 11 Października 2014 No w końcu nie śpiewamy ,,,,,,nic się nie stało polacy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Peniek Zgłoś Napisano 11 Października 2014 Jestem w szoku. Że nie obstawiłem u bukmacharów,bylo by pare groszy do przodu. Cytuj Akwarium-247l(95/50/52)Obieg-NJ2300,cyrkulacja 2xTunze6055+Multicontroller7096+6045 za skałą. odpieniacz DIY APF600,oświetlenie-swietlówki LED 6X15W+t5 2X39W.Miekkie+LPS. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MAREK75 Zgłoś Napisano 11 Października 2014 Jestem w szoku. Że nie obstawiłem u bukmacharów,bylo by pare groszy do przodu. kto to wiedział ,że tak się mecz ułoży Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 11 Października 2014 1944.. pamietamy...na pohybel . bez polskich znakow/mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 11 Października 2014 Trafiło się ślepej kurze ziarno. Ich pech nasz fart. Dla mnie jednak statystyki są bardzo ważne zwłaszcza że to wstęp do dalszej gry.... dla optymistów jest sukces dla realistów raczej sygnał że trzeba popracować nad celnością ,podaniami i kryciem zawodników. Niemcy grali ładnymi i długimi celnymi podaniami. Szczęście w nieszczęściu ale mamy sprawnego bramkarza. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 11 Października 2014 Trafiło się ślepej kurze ziarno.Ich pech nasz fart. Dla mnie jednak statystyki są bardzo ważne zwłaszcza że to wstęp do dalszej gry.... dla optymistów jest sukces dla realistów raczej sygnał że trzeba popracować nad celnością ,podaniami i kryciem zawodników. Niemcy grali ładnymi i długimi celnymi podaniami. Szczęście w nieszczęściu ale mamy sprawnego bramkarza. Slepy???To do okulisty...Skladki na NFZ placisz? Jak nie,to sie zlozymy . bez polskich znakow/mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
k_bad Zgłoś Napisano 11 Października 2014 Mecz uratował nasz bramkarz. Cytuj Akwarium 80x50x50h czyli 200l, Sprzęt: lampa Pacific Black Phyton 120W, odpieniacz Tunze 9004 (Comline Reefpack 250), cyrkulatory 2xAquael Reef Circulator 2600 + Hydor Koralia 900, grzałka hagen 100W. Skała 25kg, piasek 6kg ATI Fiji White Sand, Życie: Hepatus, Doktorek, Mandaryn, 2xBłazny, ślimaki (2xNosariusy, 14xTrochus) Histro, korale LPS, SPS i jakieś miękasy. Chwilowa likwidacja Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
remii Zgłoś Napisano 11 Października 2014 Slepy???To do okulisty...Skladki na NFZ placisz? Jak nie,to sie zlozymy . Ja sie nie składam! POLSKA BIAŁO CZERWONI !!!!!!! Cytuj 100x40x60h, Sunpower 6x39w, Vertex omega 130, 6045 + RW8, Tunze 1073.020, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Insider Zgłoś Napisano 12 Października 2014 myśle ze naczej by sie to potoczyłogdy wszyscy grali z reprezentacji niemiec niebyło 4-5 podstawowych graczy Cytuj 400l,BM 250,2x250HQI+4x54w t5,3x6095, dsb Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Yendruu Zgłoś Napisano 12 Października 2014 Jakby babka miała brodę byłaby dziadkiem ;-) Wysłane przez tapatalk Cytuj 50x50x40cm, oświetlenie T5 4x24W + led 18W,cyrkulacja: 6,5 tys, Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor255 Zgłoś Napisano 12 Października 2014 Czemu po 22 latach? Cytuj Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 12 Października 2014 Slepy???To do okulisty...Skladki na NFZ placisz? Jak nie,to sie zlozymy . Na szczęście nie płacę , korzystam prywatnie ze służby zdrowia. Złóż się na siebie i odkładaj Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
baszurek Zgłoś Napisano 12 Października 2014 Na szczęście nie płacę , korzystam prywatnie ze służby zdrowia. Złóż się na siebie i odkładaj Luzik . bez polskich znakow/mobilnie... Cytuj "Czy nigdy nie zastanawiał się pan nad tym, dlaczego chmury i drzewa, złotogniade jesienią, bure zimą, ten pejzaż deklinowany przez pory roku, dlaczego wszystko wali w nas pięknem jak młotem, jakim prawem tak się dzieje? Przecież powinniśmy być czarnym prochem międzygwiezdnym, strzępami mgławicy Psów Gończych, przecież normą jest huczenie gwiazd, potop meteorów, próżnia, ciemność, śmierć..." S.Lem Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Androctonus Zgłoś Napisano 12 Października 2014 Dokładnie. Statystyki! Szczęsny naprawdę dobrze bronił reszta grała jak grała. Niemcy osłabieni, fart Polaków i jakaś tam motywacja. Zobaczymy co we wtorek będzie Cytuj Kiedyś będzie 500L w obiegu na Deltec AP702, Giesemann Matrix II i Profilux 3.1A :] Pytanie tylko kiedy :] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rally8pl Zgłoś Napisano 12 Października 2014 Dokładnie. Statystyki! Szczęsny naprawdę dobrze bronił reszta grała jak grała. Niemcy osłabieni, fart Polaków i jakaś tam motywacja. Zobaczymy co we wtorek będzie W eliminacjach nie liczą się statystyki tylko wynik. Za dobre statystyki nikt nie daje punktów. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 12 Października 2014 W eliminacjach nie liczą się statystyki tylko wynik. Za dobre statystyki nikt nie daje punktów. Tylko suma dobrych wyników daje dobry wynik. Dla jednych się liczą dla drugich nie. Jedni wolą dobry meczyk obejrzeć, a inni wynik słuchać w radiu. Jest wyjątek od reguły patrząc po statystykach, jeśli tak samo będzie dalej to pewnie ja i cała reszta wytrze się statystykami. Statystyki są drugorzędne ale równie ważne dla fanów prawdziwej piłki a nie żenującej kopaniny. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
rally8pl Zgłoś Napisano 13 Października 2014 Tylko suma dobrych wyników daje dobry wynik. Dla jednych się liczą dla drugich nie. Jedni wolą dobry meczyk obejrzeć, a inni wynik słuchać w radiu. Jest wyjątek od reguły patrząc po statystykach, jeśli tak samo będzie dalej to pewnie ja i cała reszta wytrze się statystykami. Statystyki są drugorzędne ale równie ważne dla fanów prawdziwej piłki a nie żenującej kopaniny. Dokładnie tak jak piszesz - suma dobrych wyników .. A nie suma dobrych statystyk . Co do statystyk , są jeszcze dwie, dla mnie najważniejsze - skuteczność i liczba straconych goli. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 14 Października 2014 Cos w biurze nie chca ze mna na ten temat porozmawiac (chcialem ich jakos pocieszyc) Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tomi1140 Zgłoś Napisano 14 Października 2014 Fart to fart Niemcy też mieli farta na mistrzostwach świata i są mistrzami. A jak to gadają szczęście sprzyja lepszym i temu myśmy wygrali Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 15 Października 2014 http://www.youtube.com/watch?v=eFr0XQAXWEE Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach