Iga Zgłoś Napisano 26 Października 2014 Chciałam dołożyć do obsady ostatnią rybe z mojej listy, a mianowicie rogatnice Rhinecanthus rectangulus. Czy ma ktoś z Was jakieś doświadczenie z tyn gatunkiem? Jeżowców nie mam, z krewetek jedynie czyszczące, ale ich moje inne drapieżniki nie ruszają. Cytuj 550l+80l sump+2x160l szczepkownia+220l kwarantanna, New Jet 8000, AM Turboflotor5000 2xTunze6205, Pacific Sun Pandora, nad wszystkim czuwa Profilux II Plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danielgliwice Zgłoś Napisano 28 Listopada 2014 Daj znać jak kupisz rogatnicę . Jestem ciekawy czy szkody będzie robić Sam myślę na rogatnicą ale Balistides conspicillum tylko wielkość mnie przeraża Balistides conspicillum Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 28 Listopada 2014 Skoro wiesz ze za duza to czemu w ogole rozwazasz ten gatunek? Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L u k a s z Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2014 Ja mam Rogatnica picasso jest super czasem przekopie troche piachu cos po skale podziubie ale korali nie rusza zobaczymy jak bedzie dalej. U mnie jest juz 4 miesiace jak narazie jest ok Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AquaManiac Zgłoś Napisano 11 Grudnia 2014 Daniel, Balistoides na dłuższą metą jest za wielki rozrabiaka, nawet do 1000 litrów akwarium... Cytuj http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej_____________________________________________________________________ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Iga Zgłoś Napisano 12 Grudnia 2014 Rogatnica była ale picasso ok 10cm, zwierzak super, praktycznie nie agresywna, lecz niestety były z nia dwa problemy. Po pierwsze nie dogadała sie z odonusem, który jest sporo większy, no i największy problem, korale całe zasypane piaskiem. Niestety wróciła do kolegi. Zostanę tylko z moim odonusem. Cytuj 550l+80l sump+2x160l szczepkownia+220l kwarantanna, New Jet 8000, AM Turboflotor5000 2xTunze6205, Pacific Sun Pandora, nad wszystkim czuwa Profilux II Plus. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach