MarekPro Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Cześć, jutro walka Adamek - Szpilka, jak to oceniacie? Kto wygra? Waszym zdaniem Szpilka ma szanse? Cytuj Mój lasek wciąż rośnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
JayJay Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Zdecydowanie jestem za Adamkien Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 (edytowane) A mnie przeraza, to zeby zobaczyc w normalnych warunkach ta walke trzeba zaplacic 40 zl - masakra. A co do wyniku, to bardziej interesuje mnie walka Michala Zerominskiego, bo jest w koncu z Radomia hehe A o walce wieczoru napisze tyle: oby nie trwala jednej rundy. Pozdrawiam Edytowane 7 Listopada 2014 przez r_33 (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekPro Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Adamek twierdzi, że Szpilka to nie jego liga, i że to walka dla kasy. Może być ciekawie - zobaczymy może Szpilka się porządnie przygotował Cytuj Mój lasek wciąż rośnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Szpilka niezbyt jest dobrym bokserem zdecydowanie nie zasłużył na taką szansę zachowaniem niebokserskim i poziomem który pokazał w poprzednich walkach , lansują go ale jest słaby. PPV nie finansuję i nie popieram takiej inicjatywy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Ja tez nie popieram i na bank nie bede ogladal poprzez ppv. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MarekPro Zgłoś Napisano 7 Listopada 2014 Pewnie w necie będzie jakiś darmowy stream, a co do Szpilki to faktycznie nieźle się wpakował Cytuj Mój lasek wciąż rośnie Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach