onestone Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 Witam,czy całonocne moczenie skały w ro wybije mi doszczętnie aipasie z niej? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
MojeSumienie Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) wątpię. Poza tym przy okazji zabijesz wszystko inne co jest w skale Edytowane 30 Grudnia 2014 przez MojeSumienie (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
gnom Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 Nie, albo wywal skale - albo daj komus kto ma brzydala Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
domelsjz Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 Wsadź do piekarnika na godzinkę 180-200*C i ją ubijesz. Cytuj 03.09.2011 ~ 400netto - 29.06.2015 zlikwidowane - przeprowadzka Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Quest Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 szkoda życia w skale ja u siebie tam gdzie była wyskrobałem nożem i przypaliłem rozgrzanym śrubokrętem Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Jack Sparrow Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 Ja Male kawalki skaly na której jest to badziewie polewam wrzatkiem - aiptasia ginie. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onestone Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 (edytowane) Skała jest do tego stopnia "zarośnięta"że miejscowe zabiegi na nić sie nie zdadzą.Chyba ja wrzucę do piekarnika choć nie ukrywam że chciałbym tego uniknąć i jest to dla mnie ostateczność Edytowane 30 Grudnia 2014 przez onestone (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 mniej nerwow bedziesz mial jak kupisz nowa skale. Zabicie skaly = ponowne dojrzewanie Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onestone Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 mniej nerwow bedziesz mial jak kupisz nowa skale. Zabicie skaly = ponowne dojrzewanie Mam jeszcze inna żywa skałę w bańce,skała o której mowa jest z innego źródła Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
L u k a s z Zgłoś Napisano 30 Grudnia 2014 jak to zrobisz to napisz czy wybiles Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach