volf Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 (edytowane) miał ktoś tą rybę,nie mogę znaleźć informacji o jej charakterze,czy można trzymać dwie itp. Edytowane 18 Stycznia 2018 przez volf (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kamyczki Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 Kurcze faktycznie nie ma żadnych info, ale to może jakiś Grabikowata rybka jest. Nie mam pojęcia najlepiej zadzwoń do Akwa Świata na pewno powiedzą Ci co i jak. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 podjadę jutro bo muszę sól kupić to zapytam Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 N. azysron http://eol.org/pages/223539/overview Popraw tytuł Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 2 Lutego 2015 dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Stani Zgłoś Napisano 3 Lutego 2015 Ja bym te rybke zostawil w sklepie. Jak Grzesiu napisal, wyglada na garbikowata, a jesli tak jest, to nie wierzylbym opisom, ze jest lagodna jak owieczka. W koncu ma w rodzinie okonia. Co innego w akwarium 1000 litrowym, gdzie bylaby najmniejsza, ale w malym zbiorniku moze byc dominujaca. Cytuj 120x75x47 wys. 400 l, sump 100 l. 432 W T5 + 2 x 24 LED blau, BK 200, cyrk 17500 l/h. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dieter25 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2015 Wypowiem się jako że mam je 5 lat oczywiście gatunek łagodny w stosunku do innych ryb mimo że miałem je z virdisami i parasema-mi nigdy nie były i nie są zaczepne lecz miedzy sobą uwielbiają się przeganiać.Mają już ok 8cm i sam myślę nad ich dokupieniem bo są naprawdę ładne i spokojne Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 3 Lutego 2015 oglądałem dziś rybki,odmiana raczej siwa jak czarna sprowadzili je pierwszy raz więc nie ma jeszcze wyrobionej opinii kupiłem za to piękne zielone wężowidło...i oczywiście zapomniałem o soli Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach