Tester Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2015 Cześć, Stawiam sobie kolejne akwarium.... Chce wywiercić otwór na śrubunek i zastanawiam się, od której strony to zrobić aby najmniej narazić szkło na napięcia. Boczne szyby są 4,8mm, a przód i tył 6mm. Otwór będzie na 40mm gdzieś w 2/3 wysokości. Akwarium ma wymiary 80x40x35h Pozdro Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2015 wymien boki na 6mm wiem bo 5mm szklo to porazka pracowalem w essex safety glass 7 lat to to i tamto wiem moge ci to zrobic jak chcesz tylko podaj wymiary wszystko z opti jak chcesz Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2015 dzieki Grzegorz, ale już wyciałem. W grubszej. Teraz się napelnia w ogrodzie zeby sie upewnić że nie trzaśnie Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
grzegorz falkowski Zgłoś Napisano 15 Sierpnia 2015 spoko ale jakby ktos szukal szkla na baniak to pisz Cytuj Moj baniak 900L Moja galeria Moj profil Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach