bhpniwa Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2015 Cześć, czy wiecie może co to za glon i czym można mu zaszkodzić ? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2015 Callithamnion sp? Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bhpniwa Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2015 Callithamnion sp? to trochę inaczej wygląda . Ma ciemniejszy kolor niż Callithamnion wkurza mnie bo już ze 2 miesiące się wlecze po skale Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tomasz303 Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2015 Miałem to samo i już w 99% znikł. Przy podmianach zawsze rwałem ile wlezie Cytuj http://nano-reef.pl/topic/72226-nietypowa-kostka-70l/#entry736777 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Tester Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2015 Asparagopsis sp Cytuj 425L - Maxspect Recurve R6 120, Twistman 150 Integra, Komputer od AquaTrend i takie tam... Stary projekt [600L] Nowy projekt [425L] Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
bhpniwa Zgłoś Napisano 16 Sierpnia 2015 (edytowane) tak , wygląda na to że to Asparagopsis sp. śliskie w dotyku i ciężko ze skały usunąć wyczytałem właśnie że zjadają go zebrasomy ale przy moim litrażu szkoda ryb Edytowane 16 Sierpnia 2015 przez bhpniwa (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach