skoti79 Zgłoś Napisano 6 Września 2015 Witam Właśnie zauważyłem że mam przepalone 2 szt led niebieskich związku z czym mam pytanie a nawet dwa gdzie dostanę w Polsce odpowiednik tych led i czy da się to wymienić Cytuj baniaczek 450+160sump oświetlenie t5+led obsada koralin mieszana mieszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 6 Września 2015 Wymieniac sie da jak najbardziej Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu9 Zgłoś Napisano 6 Września 2015 Allegro:) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
skoti79 Zgłoś Napisano 6 Września 2015 (edytowane) tak na allegro są tylko trafić takie same http://allegro.pl/di...4829591410.html znalazłem na led-byt Edytowane 6 Września 2015 przez skoti79 (wyświetl historię edycji) Cytuj baniaczek 450+160sump oświetlenie t5+led obsada koralin mieszana mieszana Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
licek Zgłoś Napisano 6 Września 2015 I gitara.Teraz odlutowujesz przepalone diody,czyścisz miejsce styku,nakładasz nową paste termoprzewodzącą i lutujesz sprawne diody.Uważaj na polaryzacje tylko. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor255 Zgłoś Napisano 7 Września 2015 Możesz sobie przy okazji dodać więcej kolorów Cytuj Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach