meczein Zgłoś Napisano 9 Września 2015 W ramach szybkiego przypomnienia bo na forum temat pewnie sie pojawił Różnica między w/w produktami. Mam oba przed sobą i nie widze różnicy, za wyjątkiem 200% różnicy w cenie. Cytuj Wszystkie parametry w normie. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kapitan nemo Zgłoś Napisano 10 Września 2015 Różnica jest taka,ze siporax działa a ceramika nie(przynajmniej u mnie). Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
r_33 Zgłoś Napisano 10 Września 2015 Różnica jest taka,ze siporax działa a ceramika nie(przynajmniej u mnie). ja używam akurat ceramiki filtus ceram bio i nie narzekam. jakos wszystko się kręci. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
9866666 Zgłoś Napisano 10 Września 2015 (edytowane) Połóż dwie identyczne zakrętki i nalej to nich odrobinę wody. Połóż oba walce i popatrz co będzie się działo. Siporax powinien więcej wchłonąć - prawie jak gąbka. Siporax ma też większą powierzchnię na której mogą osadzać się dobre bakterie Edytowane 10 Września 2015 przez 9866666 (wyświetl historię edycji) Cytuj Było 30l >> 112l + 45l >> 375l >> 490l >> Jest 637l Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 10 Września 2015 Kupiłem kiedyś "ceramikę" - po namoczeniu wyglądała jak ... mokra kreda Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
damianoch Zgłoś Napisano 10 Września 2015 siporax i 2 inne podobnie wyglądające produkty Cytuj Akwarium 300 litrów 120x50x50 przód OW + sump 100lwody , Odpieniacz H&S 150, Grzałka Fluval E 300 W, lampa led DIY 200w, żywa skała 15kg Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach