dirty_pig Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Witam nikogo nie namawiam ale od niedawna zaczalem karmic tym pokarmem w swoim baniaczku jako takie uzupelnienie tego co juz wrzucam do karmienia. Pokarm dlugo sie unosi w toni wodnej, korale widze chetnie go chwytaja swoimi mackami a i ryby tez widze go lubia no i cenowo wychodzi atrakcyjnie. Czy uzywacie tez jakis innych niz tych dedykowanych do morszczyzny pokarmow w swoimch akwariach? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor255 Zgłoś Napisano 22 Września 2015 (edytowane) Tonie szybko, czy pływa po powierzchni? Też się nad nim ostatnio zastanawiałem... Zastanawiałem się też czy można by tym wykarmić artemię. Co do innych niż dedykowane pokarmów, to używam "co mi w łapy wpadnie". Jeśli ryby jedzą to tym karmię Czyli m.in. suszona ochotka, żywa szklarka, własny mix mrożony (owoce moża, rybka), discus gran, ovovit, shrimp sticks... Edytowane 22 Września 2015 przez igor255 (wyświetl historię edycji) Cytuj Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Hikari jest tego trzy frakcje Pisane bylo o tym pare lat temu Do tego dodajemy z tropikal proszki I inne co w prochu Mozesz do tego dodac co jakis czas witamine c w proszku Z reszta takie miksy to juz robie sobie od paru lat i podaje koralom Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Ciekawe jak by wypadł w stosunku do ReefPearls. Bo cenowo rewelacja! Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snakecharner Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Jesteśmy w trakcie testowania produktu. Karmimy nimi nawet meduzy Osoby chętne proszę napisać pw. wyślemy próbki które otrzymaliśmy. Cytuj 430 lit + 200 lit sump ,Oświetlenie kessil A360WE ,Tune Blue Mini Bubble King 160 (pompa eheim) ; AM OR 3500-obieg; :-) cyrkulacja x 50 Start 28.10.2012 600 lit + 200 lit sump; 2*39 T5 + 6x 80 T5; Mini Bubble King 160 (pompa eheim) ; AM OR 3500-obieg; 2*4500+1*5000+1x12000- cyrkulacja; Start 21.07.2009 Koniec 01.10.2011 Jeszcze wrócę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 22 Września 2015 To tez mozna sobie tu wybrac z maczek i podawac Paczyc na ilosc bialka i takie tam dodatki sypac http://www.karpmarket.pl/pl/25-maczki-zwierzece Konrad to ja chce Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Snakecharner Zgłoś Napisano 22 Września 2015 Nie ma problemu podeślij mi adres wysyłki na pw Cytuj 430 lit + 200 lit sump ,Oświetlenie kessil A360WE ,Tune Blue Mini Bubble King 160 (pompa eheim) ; AM OR 3500-obieg; :-) cyrkulacja x 50 Start 28.10.2012 600 lit + 200 lit sump; 2*39 T5 + 6x 80 T5; Mini Bubble King 160 (pompa eheim) ; AM OR 3500-obieg; 2*4500+1*5000+1x12000- cyrkulacja; Start 21.07.2009 Koniec 01.10.2011 Jeszcze wrócę. Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 22 Września 2015 (edytowane) Tropical tez cenowo powala Edit: Konrad pw poszło Edytowane 22 Września 2015 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
dirty_pig Zgłoś Napisano 22 Września 2015 stosował ktos takie maczki jak pisze AnT? chyba cos takiego zakupie do mixow sobie Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
thomas kay Zgłoś Napisano 22 Września 2015 To tez mozna sobie tu wybrac z maczek i podawac Paczyc na ilosc bialka i takie tam dodatki sypac http://www.karpmarke...aczki-zwierzece serio coś takiego stosujecie? Cytuj Tisze jediesz dalsze budiesz Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
igor255 Zgłoś Napisano 22 Września 2015 To samo (mączka) jest w większości firmowych pokarmów O mączce też myślałem pod kątem prób wykarmienia artemii. Dzięki AnT za linka Cytuj Jest: [163L] 3lvl mini tower (73 + 45 + 45) Było: [73L] Mała rafa od nowa - 61x40x30 Było: [112L-panel] 3-filarowy morski zakątek Było: 45L - Eksperymentalnokwarantannoszczepkoglonowe Było: 45L Moja pierwsza słona woda Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
AnT Zgłoś Napisano 23 Września 2015 (edytowane) To tak samo czy ktos stosuje w akwa;) Wodka,ocet,mleko,coca-cola,magi,algi z tesco do sushi,kleje, chemie,witaminy itp No nie przesadzajcie nikt nie stosuje Jest tam maczka z kryla na przyklad Czy tylko stsujecie dedykowane produkty do morskiego ? Edytowane 23 Września 2015 przez AnT (wyświetl historię edycji) Cytuj ... I to by było na tyle. ... .... Problemem nie jest technologia. Problemem jest osoba lub osoby , które jej używają. .... Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach