kocurzg Zgłoś Napisano 8 Października 2015 (edytowane) Witam, czy ktoś może wie co to za ukwiał? Edytowane 8 Października 2015 przez kocurzg (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 8 Października 2015 to jest rhodactis, przynajmniej tak wynika ze zdjęcia Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Creol Zgłoś Napisano 8 Października 2015 A na moje oko to szybciej Macrodactyla doreensis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurzg Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Te końcówki się ruszają i podaje sobie jedzonko do mordki;-) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 8 Października 2015 hm moje rhodactisy wyglądają identycznie ale opcja kolegi Creol też pasuje http://www.google.pl...AhWr73IKHY6bAIw Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
azgar Zgłoś Napisano 8 Października 2015 (edytowane) to jest rhodactis, przynajmniej tak wynika ze zdjęcia dokładnie tez mam i wygląda tak samo, a dokładniej to Rodactis zielony fluo no i to nie jest ukwiał Edytowane 8 Października 2015 przez azgar (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
tadzik443 Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Ma otwor gebowy? Wysłane z mojego SM-G900F za pomocą Tapatalk 2 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Ben_sage Zgłoś Napisano 8 Października 2015 Rhodactis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
danisz Zgłoś Napisano 8 Października 2015 to rhodactis Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
lufcik Zgłoś Napisano 8 Października 2015 rhodactis fluo Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurzg Zgłoś Napisano 10 Października 2015 Dziękuję za odpowiedz, ale kolega Creol ma chyba rację Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
volf Zgłoś Napisano 10 Października 2015 łatwe do sprawdzenia macrodaktyla niezależnie od koloru łba mają czerwone tyłki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu3005 Zgłoś Napisano 10 Października 2015 http://pl.reeflex.net/ tej stronki czesto uzywam jak nie wiem lub szukam cos fajnego do baniaka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kocurzg Zgłoś Napisano 10 Października 2015 oki, dzięki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach