Matchek Zgłoś Napisano 22 Października 2015 Utworzyłem zamkniętą grupę kupie sprzedam akwarystyka morska na facebooku, to nie jest konkurencja dla forum po prostu o wiele łatwiej wstawia się zdjęcia i opisy. Grupa jest zamknieta, gdy nie należy sie do grupy nie widać kto i co sprzedaje. Sprzedajemy tu tylko i wyłącznie jako osoby prywatne, nie firmy. https://www.facebook...30144373683815/ Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
opo Zgłoś Napisano 22 Października 2015 Dla mnie świetny pomysł Cytuj 400 Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
onyks5 Zgłoś Napisano 22 Października 2015 Poszło o przyjęcie :-) Wysłane z mojego G620S-L01 przy użyciu Tapatalka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 22 Października 2015 każdy członek grupy może akceptować przyjęcia do grupy. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 22 Października 2015 No chyba że nie posiada twarzoksiążki... Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 22 Października 2015 zawsze mozna miec puste konto Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
kuba503 Zgłoś Napisano 22 Października 2015 He he nie, to nie dla mnie ale pomysl może chwycić Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 22 Października 2015 zdecydowanie łatwiej się umieszcza zdjęcia opis i cenę, no i hosting jest szybki Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
maxiu9 Zgłoś Napisano 22 Października 2015 A w czym masz problem tutaj dodac zdjecie? Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 22 Października 2015 Robię telefonem muszę wejść na gmail -> do picasy pobrać zmniejszyć i wrzucić. A tak robię zdjęcie pisze post wybieram zdjęcie i już zdecydowanie szybciej. Jestem informatykiem więc z natury jestem leniwy i lubię proste rozwiązania. Byłbym zapomniał tu admini muszą akceptować posty zanim się pojawią. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Kajtek77 Zgłoś Napisano 22 Października 2015 Już przyjęty , pomysł fajny tylko jedno ale mi się nasuwa ilu cwaniaków założy puste konta FB Cytuj Akwarium OW 120x60x60 + Sump 80x50x45h + Dolewka 40 l. / Deltec APF 600 na NJ 800 // Obieg Jebao DCT 8000 // Cyrkulacja 2 x Jebao RW 8 // Lampa Led Lumini glisten 150r2 + 120r1 // Grzałka Jager 250 wat // Sentry ATO // Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
jackami Zgłoś Napisano 22 Października 2015 dołączyłem. zobaczymy jak się to rozwinie. Pomysł super Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Gość Zgłoś Napisano 22 Października 2015 (edytowane) Robię telefonem muszę wejść na gmail -> do picasy pobrać zmniejszyć i wrzucić. A tak robię zdjęcie pisze post wybieram zdjęcie i już zdecydowanie szybciej. Jestem informatykiem więc z natury jestem leniwy i lubię proste rozwiązania. Byłbym zapomniał tu admini muszą akceptować posty zanim się pojawią. faktycznie jesteś leniwy ja wpinam kabel do fona i wysyłam na tinypic .. 30 sek a konto na FB skasowałem przed poprzednimi wyborami ... znajomy dodał mnie do listy i dostałem w tydzień ponad 200 m@ili spamu wyborczego - podziękowałem .. Edytowane 22 Października 2015 przez Gość (wyświetl historię edycji) Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 22 Października 2015 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 22 Października 2015 Ja także jestem informatyk i to ja jestem leniwy i od początku twarzoksiażki obiecują sobie że założę i ... no jak mi się nie chce. Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 22 Października 2015 Ja także jestem informatyk i to ja jestem leniwy i od początku twarzoksiażki obiecują sobie że założę i ... no jak mi się nie chce. jak założysz to już nie będziesz informatyk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
helmofon Zgłoś Napisano 22 Października 2015 wtedy przestane być leniem Ale masz + za pomysła. Cytuj Pozdrawiam Robert "Hełmofon" Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 23 Października 2015 jeszcze 5 osób o będzie stówka Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Vahiro Zgłoś Napisano 23 Października 2015 To już kolejna grupa do której dołączam ale chyba im więcej tym lepiej. Cytuj OGLĄDAMY AKWARIUM Akwarium 120x60x50 z pudełkiem przelewowym Lampa: Pacyfic Sun Metis Hyperion R2 2x150w + 2x54w CoralPlus Odpieniacz: Deltec SC 1455 Obieg: Jebao DCT 6000 Cyrkulacja: 2x Jebao RW-8 Filtracja biologiczna: DSB + Refugium Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
endriu0 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Jestem na jednej takiej grupie na fejsie nie wiem czy to ta sama bo na tel jestem i nie chce mi się przelogowywac się na swoje konto. Też leniwy przyszły informatyk Cytuj Studencki baniaczek Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
beenio Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Bardzo fajny pomysł Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
matador125 Zgłoś Napisano 23 Października 2015 Byłem tam Odesláno z mého SM-A300FU pomocí Tapatalk Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
wrsdz Zgłoś Napisano 23 Października 2015 W kraju gdzie mieszkam jest około lekko 5 potężnie działajacych takich grup i każda po kilka tys użytkowników . Sam kupuje tam szczepki , często taniej niż w PL . Ciekawa inicjatywa Sent from my iPhone using Tapatalk Cytuj 160 litrow OW Cube, T5 , RW 4/ Koralia, DYI Skimmer, NJ2300 na obiegu, Ebtech, glownie SPS , zbiornik oparty na metodzie DSR !!! "Metoda DSR jako suplementacja mikroelementow " artykul kolegi Jacka (PL wersja) Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Matchek Zgłoś Napisano 24 Października 2015 Zaczynają się pojawiać posty sprzedaży i kupna więc chyba zaskoczy Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
edison Zgłoś Napisano 24 Października 2015 ale mi się nasuwa ilu cwaniaków założy puste konta FB Zawsze trzeba stosować taktykę ograniczonego zaufania, najlepiej z odbiorem osobistym. Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach