Skocz do zawartości
szczepangranit

sinularia green fluo nie rośnie

Rekomendowane odpowiedzi

- aminokwasów dla sportowców

:thumbsup:

U mnie po dodaniu widać że polipy w caulastrei się wyciągają ale w sumie nie ma co przypisywać jakiś spektakularnych sukcesów na dłuższą metę przy obsadzie SOFT+LPS/SPS bo taką mam.

U mnie też wolno rośnie ten koral.Wolno ale rośnie- ładnie polipuje.

Edytowane przez Ben_sage (wyświetl historię edycji)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Dla pakerów jest blue metod

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Gość nanokaczor

Moim ulubionym "suplementem" jest mięcho morskich zwierząt. Żeby nim karmić trzeba mieć mocną filtrację ale efekt jest tego wart.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

U mnie też pomału ale rośnie przez pół roku może z 1 cm na każdej odnóżce, z tym że ja mam większość miękasów i staram się żeby parametry nie były bliskie zeru.

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

..............................................2651-obraz%20055%20%5B1600x1200%5D.jpg..............................................

FOWLR Już nie długo bo mi oczy bez cukierków padną :) 150x50x50 + sump 240L,30kg LR , 8x39 W , Ati BM 200,cyrkulacja

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

Nie wiem, jak Wy to robicie, ze Wam nie rosnie, ja moje musze co kilka miesiecy przycinac, bo by wszystko zarosly. Faktem jest, ze sporo karmie...

http://pl.reeflex.net/ - polskojęzyczny leksykon akwarystyki morskiej

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi

No u mnie rośnie niby rozgałęzia się i ładnie polipuje ale objętościowo strasznie mała się wydaje od tamtego roku (fakt że miałem małą szczepkę) wygląda jak pięść wielkiej ręki , wszystkie inne miękasy mają inny wzrost.Ustawienie odpieniacza w zasadzie nic mi nie zmieniało sucha i mokra.Teraz mam na suchą . Nie płuczę mrożonek 2-3 kostki i karmię suchym.

Nie wiem co ja robię ale może napisz co ty robisz ? ;)

Udostępnij tę odpowiedź

Odnośnik do odpowiedzi
Ten wątek jest dość stary. Należy rozważyć rozpoczęcie nowego wątku zamiast ożywienia tego.