norbi2222 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2021 8 godzin temu, albanos72 napisał: Odkopałem :-) dawno nikt tu nic nie wklejał. Ładne. Rozumiem, że większość z nich mam... Cytuj Pozdrawiam, Norbert Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
albanos72 Zgłoś Napisano 21 Listopada 2021 5 godzin temu, norbi2222 napisał: Ładne. Rozumiem, że większość z nich mam... Masz te i wiele innych Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
Dareklisc Zgłoś Napisano 24 Listopada 2021 Są tu jeszcze jacyś chorzy na zoasy ? Salted agave i double decker Specled krakatoa Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
chris_ek Zgłoś Napisano 24 Listopada 2021 Są, ale nie potrafią robić porządnych zdjęć i nie mają takich wyszukanych odmian. Cytuj https://nano-reef.pl/forums/topic/112968-spelniając-marzenia-etap1-kostka-64l/ Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach
erni20133 Zgłoś Napisano 3 Lutego 2022 Cytuj Udostępnij tę odpowiedź Odnośnik do odpowiedzi Udostępnij na innych stronach